Hétköznapi szuperhősök! Akik dupla annyi energiával alkotnak! #1 #értékesötletek
2018. február 25. írta: MajorZsuzsanna

Hétköznapi szuperhősök! Akik dupla annyi energiával alkotnak! #1 #értékesötletek

Ők a jó példák, ők azok, akikre csodálattal nézhetünk, mert bár az élet lehet hogy sokkal, sokkal több megpróbáltatást adott nekik, mégsem adták fel az álmaikat. Olvass róluk!

summer_breaks.jpg

 

Ezek az emberek mindannyian különlegesek nekem. Nem azért, mert jó példák, hanem azért is, mert tudom minden nap tesznek valamit, amivel jobbá tehetik mások életét. A címekre kattintva olvashattok róluk! 

Kata kávéval fest csodálatos képeket 

Kávéművész. Kata a kávét alapanyagként használja a festményeihez. Egy autóbalesetben elveszítette a bal alkarját, ez azonban sosem akadályozta meg abban, hogy abban alkosson, amit igazán szeret. Kata interjúnkban mesélt családról, kitartásról, és arról is, ő mit tanácsol azoknak, akik most vágnak bele valamibe.

20526398_2086914511322838_1908431506_n.jpg

 

Helga szereti boldognak látni az embereket 

Csodás kézműves termékeket készít Baranyi Helga. Azt mondja, teljesen hétköznapian végez minden feladatot, szerinte, ha valaki furcsának látja őt, az az ő baja. Két gyermeke van, Panna és Milán. A férje Zsolt mindenben támogatja. Helga vagány csaj, olyan belevaló, szókimondó, és igen, kézműveskedik. img_0067.JPG

 

Weisz Fanni utódja lehet ez a hallássérült fiú? 

Pongó Márk nagyon csendes fiú. Nem csak azért, mert nagyon figyelnie kell arra, hogy mit mondanak neki mások, hiszen szinte már teljesen süket, hanem azért is, mert szerény. Rendezvényeken szokott zenére jelelni, azt mondta azért, hogy mások is hallhassák így a zenét. Álma, vágya, hogy jogosítványt szerezzen.

18835407_2015709845109972_483646315_n.jpg

 

Bohócnak sosem volt ilyen fontos feladata 

Értékes Ötletek interjúsorozatunkban talán a lehető legértékesebb ötletről beszélgettünk, amivel valaha találkoztunk. Dr. Lala, vagyis Balogh László bohócdoktor sok száz beteg gyermek arcára csalt már mosolyt. Hihetetlen pozitív erő árad belőle. Miből meríti?

img_9999_30874077461_o.jpg

 A sorozat folytatódik. 

 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 800.jpg

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró, hírmenedzser

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813696836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása