Egy benzinkúton énekelt, most saját dala jelent meg a makói Janicsek Rolandnak! #értékesötletek
2018. október 09. írta: MajorZsuzsanna

Egy benzinkúton énekelt, most saját dala jelent meg a makói Janicsek Rolandnak! #értékesötletek

Karácsonykor, tankolás közben énekelt Roli a benzinkúton, igaz, akkor már fellépésekre járt Makón és környékén. Ő az a fajta tehetség, aki a dal és a zene szeretete miatt szorgalmasan tanult, énektanárhoz járt, és akkor is kiállt a színpadra, ha csak kisebb városrész napokon énekelhetett, mert azt mondta, szeretne gyakorolni, szokni a színpadot, és egyre jobb akar lenni. Most megjelent első dala, hallgassátok meg! 27983335_1297617997049707_4431179233558678191_o.jpg

 

Dér Heni mentorálta énekes karrierjét, miután szerepelt a helyi X- Faktor válogatójában. Akkor nem jutott tovább, de tehetségére felfigyeltek. Janicsek Roland neve ismerős a Makó környékbelieknek, nem az országos tehetségkutatókból, mint másoknak, hanem azért, mert gyakran találkozhattunk vele a környékbeli fellépések alkalmával. 

Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért csinálja, azt mondta, azért, mert szereti, mert jobb akar lenni. Azokat az embereken különös módon becsülöm, akik a semmiből építkeznek, kitartóan, miközben tudják, és érzik, mi az, amit igazán szeretnek csinálni. Aki látta már Rolit a színpadon, pontosan tudja, hogy miről beszélek. Mert átjön. 

Jó érzés látni valakinek a fejlődését, és azt, amikor sikerre visz valamit. Most jelent meg első dala, stúdióminőségben. Roli elárulta, hogy a dal szövegét  a vonaton írták, amikor a fővárosba utaztak Csizmadia Szonjával, Zombori Mihállyal.

"Ők voltak a dalszerzőim, minden adta magát, nagyjából egy negyedóra alatt készek lettek az alapok. Ez tavaly nyáron volt, ezután még dolgoztunk rajta, és a jelenlegi verzió most őszre készült el. 

Budapesten vettük fel Tóth Marciék stúdiójában. Hivatalosan október 3-án tettem közzé a dalomat, hogy nyilvánosan is elérhető, és ez köszönhető az All of arts production-nak és  Dér Heni Mentorprogramjának"- mesélte.

"2009 óta éneklem, 2015-ben Gyulán nyertem egy országos versenyt, de aktívan 2016 óta, az igazi áttörés 2017 nyarán volt, amikor az éves szerződés aláírásával Dér Henivel és csapatával dolgoztam, azaz egy énekes MENTOR programban vettem részt. Egy éven keresztül képzésekre jártam, énektanárhoz, tanultunk egy kis mozgást kultúrát, tánctanárhoz is jártam, és így vehettük fel a dalt a stúdióban"- mesélte. 

 

Major Zsuzsanna, hírmenedzser-

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr10014292155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása