Életmentő tetoválást készítenek magyar tetoválók! #értékesötletek
2018. március 16. írta: MajorZsuzsanna

Életmentő tetoválást készítenek magyar tetoválók! #értékesötletek

Az orvos a beteg csuklóját nézi először. Ha rajta van ez a tetkó, életet menthet. A facebookon találtam a kezdeményezést, ami önmagában is hírértékű, ráadásul segít. A kezdeményezést Marton István (Wöry Tattoartist) indította Németországból, Magyarországon Zsoldos Péter tetoválónak köszönhetően egyre többen csatlakoznak hozzá. Olvasd el, miért! 

29243759_10209110953731055_6007653206849486848_n.jpg

 

Ha ezt a képet látod valakinek a csuklóján, azt jelenti, hogy csatlakozott az életmentő tetoválással rendelkezők közé. Azt jelenti, cukorbeteg, egyes vagy kettes típusú. Az egyedi tetkót egyre többen varrják fel Magyarországon. Március 14-én indult a kezdeményezésről szóló facebook poszt vírusszerűen terjedő médiaútjára. Zsoldos Péter Magyarországon élő tetoválóművész osztotta meg, szintén magyar, de Németországban élő  Marton István (wöry Tattoartist) kezdeményezését:


Életmentő tetoválás cukorbetegeknek INGYEN!
Tetováló kollégáimmal elinditottuk ezt a kezdeményezést. 
Jelenleg Budapesten, Tatabányán, Kapuváron, Debrecenben és Nyíregyházán érhető el teljesen ingyenesen de egyre tobb tetovalo szalon csatlakozik szerte az országban ugy, hogy a lista bővül.
A minta diabetologussal és mentőssel is egyeztetve lett. Aki szeretne ilyen tetoválást keressen az erre a célra létrehozott csoportunkat:https://www.facebook.com/groups/1632546783518883/
 - szól a felhívás.

Marton István élő videóban fejti ki, hogy a logó egyedi, és abban segít, hogy: "adott esetben hamarabb felismerik a betegséget. Életmentőek ezek a tetoválások, amikor ezt megálmodtam 2 éve, és levédettem Magyarországon az ötletet. akkor több logóról beszéltünk. Szeretnénk későbbiekben azoknak is segíteni, akik epilepsziások, vagy bármilyen élethosszig tartó betegségben szenvednek"- meséli a liveban. 

Az orvosok először a csuklót vizsgálják, így szembetűnő lehet a kép. A facebookon azt írták a kezdeményezők, hogy a mentősöknek, egészségügyi dolgozóknak szóltak, mit jelent a tetoválás. De Marton is arra kér mindenkit, hogy minél többen osszák meg a hírt, minél többen tudják, mit jelent. 

Marton ígéretett tett ebben a youtube videóban, hogy a tetoválás ingyenes lesz, és úgy csatlakozhatnak hozzá a szalonok, vagy a művészek, hogy aláírnak egy jogi nyilatkozatot erről, amiben vállalják ezt.

Marton türelmet kér a videóiban, mert folyamatos a jelentkezés. Azt kéri, csatlakozzon mindenki a létrehozott facebook csoportokhoz, mert ott lesz minden információ.

Elmondta, örül neki, hogy ha tudnak ezekkel a tetoválásokkal segíteni. A csoportban minden városban kikerül, hogy ki tetoválja. Egyetlen kérése van, hogy várják meg a szalonban a tetoválásokat. 

 

Csatlakozzatok a csoportokhoz, és vigyétek hírét, osszátok meg az infókat, cikket. Már Szegeden is varrják. 

 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 800.jpg

Major Zsuzsanna újságíró, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2513742992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása