A metált is lehet kreatívan tolni #értékesötletek
2017. június 01. írta: MajorZsuzsanna

A metált is lehet kreatívan tolni #értékesötletek

A Shiva metal banda bevetette a kreatív alkotás erőit, nem csak az új számaiknál, hanem más területen is. Kitalálták a Gasztrometált, és bizony az új daluk is atom lett.

nevtelen_3.png

A Shiva egy ugyanolyan kisvárosi metál banda is lehetne, mint a többi, de nekik ez nem elég. Képesek energiát és erőt fektetni abba, hogy kihasználva akár a social mediát, akár a videót, új dolgokkal lepjék meg a rajongóikat. Az Értékes Ötletek interjúsorozatban így került be egy nem megszokott értékes ötlet egy metálzenekartól.

Az együttes 2000-ben alakult! 11 éve játszanak a jelenlegi felállásban: Verebes István, Lombardo: zenekarvezető, gitáros; Verebes Gábor dobos; Mitykó Sándor énekes, basszusgitáros; Vékony Zoltán gitáros. Azért a Shiva nevet választották, mert négyen összesen ugyanúgy nyolc karral rendelkeznek, mint a hindu főisten.

Nézzünk 4 szuper ötletet tőlük:

1. Az új DEMOjukat az Ezüstfonál dalban Radics Ferenc, az Állami Népi Együttes zenekarának vezetőjével vették fel.

2. Ugyanezen a DEMON szerepelnek még ex-GIRE tagok is.

3. Simán összeökörködnek egy VIDEÓT YOUTUBERA. „Egy laptoppal is megoldhattuk volna, de inkább dolgoztunk rajta két napot. Leginkább egy tábori wc-re hasonlít, viszont rá lehet pakolni a sört is!”

4. Csinálni fognak egy olyan koncertsorozatot, ahol baráti zenekarokkal lépnének fel, és a bandatagok közben főznének is. Ez a Gasztrometál! Egy videót már fel is vettek a menedzser Tóth István, Öcsi otthonában, ahol Kátai Tamással főznek. Hamarosan fenn lesz youtubeon!

Ezt a videót pedig legutóbbi koncertjükön készítettük, amit a Loft Caféban tartottak:

Major Zsuzsanna

Ha tetszett a cikk, nyomj egy metálvillát, és oszd meg!

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1212557135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása