Elkészült az #értékesötletek online gyűjtőhelye
2017. április 02. írta: értékes ötletek

Elkészült az #értékesötletek online gyűjtőhelye

Mindenkinek van értékes ötlete, de nem mindenkinek van lehetősége megmutatni. Az Értékes Ötletek blog azért jött létre, hogy mindenki egyenlő eséllyel megmutathassa magát az online térben. Álmok, tervek, ötletek, célok, sikerek. Vannak itt vállalkozók, bloggerek és vloggerek, kézművesek, iparművészek, tehetségek, szakemberek. creatives-desk.jpg

Itt tényleg rólad szólnak a hírek és veled van tele a sajtó. Túl nagy a médiazaj, hatalmas információ áramlik naponta felénk a tévéből, a rádióból, az újságokból és persze online. Balesetek, katasztrófák, bírósági tárgyalások, félelem, rettegés. A hírértékű tartalmak közé sokszor nem az értékes, hanem a nagyobb nézettséget vagy kattintásszámot hozó anyagok kerülnek be. Pedig ezen kívül rengeteg olyan hír vesz körül bennünket, ami tehetségekről, elhivatott emberekről, példaképekről, hétköznapi csodákról vagy egyszerűen csak pozitív tartalmú dolgokról szólnak. 

Az online térből sokkal egyszerűbben, gyorsabban, izgalmasabban tájékozódunk, mint a többi médiumon keresztül, ráadásul olyan dolgokról, amelyek valóban érdekelnek bennünket. Azokat az oldalakat nézzük meg, amiket érdekelnek, azokat a youtube csatornákat nézzük, amik fontosak nekünk, azokat a híreket fogyasztjuk, amiket magunk állítunk össze. 

2017-re fokozottan kialakult az igény az igényes és értékes médiatartalmakra. A mobilon, a tableten, a számítógépen is ezeket keressük. 

Az Értékes Ötletek online portfólió hitvallása, hogy értékes tartalmakat közöljön. Olyan egyedi megközelítésben, ahogyan más nem. Újságírók, szakemberek, fotósok, videósok, marketingesek, PR-osok összefogása egy cél érdekében: értékes ötleteket megmutatni. Ez egyfajta társadalmi felelősségvállalás, másrészt új üzleti médiacél. 

Hisszük, hogy nem vagyunk egyedül. Mindenkire szükségünk van, aki támogatja az értékes híradást, azt a közösségi célt, ami besimul ebbe az irányba. 

Beszállhat bárki, egy megosztással, egy ötlettel, vagy úgy, hogy hirdetést vagy bemutató cikket vásárol az oldalon. Teremtsük meg együtt az Értékes Ötleteket!

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112394253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása