Makói, Makó környéki vagy? Mondd el mit, szeretnél- csináljuk meg együtt! #értékesötletek
2021. november 18. írta: MajorZsuzsanna

Makói, Makó környéki vagy? Mondd el mit, szeretnél- csináljuk meg együtt! #értékesötletek

Van olyan régi álmod, amit szeretnél megvalósítani? Te is a nagy világmegváltók közé tartozol? Jó lenne egy új pad a környékedre? Örülnél egy játszóháznak? Kellene egy honlap, vagy csak segítség valamilyen ötleted megvalósításához? Itt az idő. Mintaprojekt indul. 

team-4529717_960_720.jpg

 

Az Értékes Ötletek Projekt mától a tied. Olyan mintaprojektet indítok makóiaknak, és a Makó környékén élőknek, amelyekben közösen oldunk meg egy problémát, vagy alkotunk egy ötletből valóságot. Az értékes Ötletek Blog már megvalósult ötleteket mutatott be eddig. Ideje új ötleteket támogatni. 

Mi a menete? 

Ha van egy jó ötleted, ami arról szól, hogy segítsük egymást közösségben. Ha elakadtál valamiben, és segítségre lenne szükséged, ha csak néhány jó szó hiányzik, vagy olyan tudásszelet egy szakmabelitől, ami éppen nincs meg nálad, csatlakozz! 

Töltsd ki ezt az adatlapot, és felveszem veled  a kapcsolatot. 

Mennyibe kerül? 

Ez egy mintaprojekt lesz, vagyis, most alakítjuk ki azt, hogyan tud működni egy városban, és a környékén egy ilyen közösségben. Nem kerül semmibe! Egymás segítése a cél. Én azt mondom, áldozok napi 1-2 órát erre a szabadidőmből. :) 

Megvan az ötlet, mi lesz utána?

Miután beszéltünk összehozlak azokkal az emberekkel, akik segítenek megvalósítani az ötleted. Hírverést és médiafigyelmet kap tőlem. Folyamatosan kommunikáljuk az ötlet sikerét. :) 

Hol követheted a híreket a projektről? 

Itt az ertekesotletek.hu oldalon, illetve csatlakozz Facebook közösségünkhöz, mert az elsődleges hírcsatornánk az ott megosztott tartalmak lesznek. Likeold az oldalt: 

https://www.facebook.com/ertekesotletek

Kik csatlakozhatnak?

Elsősorban Makón és környékén élő magánszemélyek, szervezetek, vállalkozások. Egyaránt várunk támogatást nagyobb cégektől is, akik jó ügyek mellé állnak, és azt mondják: segítek! 

Hamarosan összeáll a projektcsapat, és már van néhány jó cél is a tarsolyunkban, amit együtt valósíthatunk meg. Gyere, csatlakozz a közösségünkhöz! 

Major Zsuzsanna, projekt koordinátor :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6816758298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása