Dajka Gábor: fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzük magunkat!
2023. november 08. írta: MajorZsuzsanna

Dajka Gábor: fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzük magunkat!

Már a kovid- ídőszak alatt sem volt tétlen Dajka Gábor online marketing-szakértő. Újabb és újabb képzéseken vett részt, hogy széleskörűen tágítsa kompetenciáit. A megszerzett tudás a legnagyobb érték szerinte, amit egy életen át bővíteni kell. 

158426455_3711818008866219_8150951868710602587_n.jpg

 

Az önismeret és folyamatos szakmai fejlődés egyaránt kulcsfontosságú tényezők az egyéni sikerek és boldogulás útján. Dajka Gábor életútja példaértékű ezen az téren, hiszen az elmúlt évek során számos területen fektetett energiát és időt saját maga fejlesztésébe és képességeinek bővítésébe.

2021-ben a kezdeteknél indult el a folyamat, amikor Dajka Gábor egy önismereti táborban vállalt részt. Ez a tapasztalat nyitotta meg az ajtót az önismeret és az életminőség javításának útjához. Ezt követően az Ultrarövid Terápia és a Párkapcsolati Kommunikáció Tanfolyam segítette tovább mélyíteni és bővíteni az önismeretet és a kapcsolati készségeket. Az OTP tesztjén elért maximális pontszám nemcsak a szakmai tudását erősítette meg, hanem önbizalmát is, ami az önismereti útjának fontos eleme.

„Hiszek abban, hogy folyamatosan fejlődnünk és tanulnunk kell. Ezért is vagyok nyitott rendszeresen az új képzési lehetőségekre, amelyek a kompetenciáim, készségeim és tudásanyagom bővítése mellett sok pluszt adnak az életemhez.”- összegezte a szakember.

2022-ben az önismereti tréningeken való részvétel mellett Dajka Gábor új területek felé is nyitott. Targoncavezetői bizonyítvány megszerzése nem csupán egy új szakmai képesítést jelentett, hanem a függetlenség és a képességek sokszínűségének kibővítését is. A Párkapcsolati Játszmákról szóló kurzus és az Asszertív Kommunikációs Tréning pedig segítették a hatékonyabb kommunikáció és a konfliktuskezelés képességeinek fejlesztését.

Az Online Önismereti Self-Coaching Tanfolyam és a Life Coach alapozó képzés pedig egy lépéssel tovább vitték az önismeret és a coaching területén való tudást, lehetővé téve számára, hogy ne csak saját magán dolgozzon, hanem másokat is támogasson fejlődésükben és céljaik elérésében.

Kifejtette azt is, hogy szerinte az sem mindegy, mit látnak adott esetben az ügyfeleink vagy akár a leendő munkáltatónk az önéletrajzunkban. „Én azokkal szeretek együtt dolgozni, akiken látom, hogy hasonlóan nyitottak a fejlődésre mint én vagyok. Az sem mindegy, hogy mondjuk, ha valahol fel kell tüntetnünk, mit is csináltunk az elmúlt években – akár a kovid időszak alatt-, mit tudunk felmutatni. Ha zt látják rajtunk, szívesen tanulunk új dolgokat, képesek vagyunk új kompetenciák elsajátítására az mindenképpen egy pozitív dolog.”

A szakmai fejlődés sem maradt el a személyes fejlődés mellett. Dajka Gábor 2023-ban számos olyan kurzust és képzést végezett el, amelyek tovább erősítették szakmai portfólióját. Az Online Marketing és Pszichológia könyvének kiadása, valamint az Európai Uniós pályázatíró képességei mind azt mutatják, hogy nemcsak saját tudása növekedésére összpontosít, hanem másokat is segít az ő tudásával.

Az élet minden területén való fejlődés mellett Dajka Gábor arra is figyelmet fordított, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet éljen. Ezért részt vett gyermekelsősegély kurzuson, munkahelyi elsősegély kurzuson és érzelemszabályozásban gyakorlati tapasztalatot szerzett.

Összességében Dajka Gábor példája azt mutatja, hogy az önismeret és a szakmai fejlődés nem csupán egy cél, hanem egy életen át tartó folyamat. Az ilyen állandó fejlődés nemcsak személyes boldogságot és kiegyensúlyozottságot eredményez, hanem segít másokat is inspirálni és támogatni az ő saját útjukon. Dajka Gábor példája mindenki számára egyértelműen bizonyítja, hogy az önismeret és a szakmai fejlődés útján járva az élet számtalan területén sikeresek lehetünk és hatékonyan járulhatunk hozzá saját és mások boldogulásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5018375189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása