Egyetlen nap alatt máris van több ötletünk, amit megvalósítunk #értékesötletek
2021. november 19. írta: MajorZsuzsanna

Egyetlen nap alatt máris van több ötletünk, amit megvalósítunk #értékesötletek

 

 van_egy_ertekes_otletd_sale.png

2021.11.18-án indult az Értékes Ötletek Mintaprojekt. Igaz, még csak éppen, hogy híre kelt, máris érkeztek hozzám nagyon izgalmas, jótékony, vagy éppen merész ötletek. Te is csatlakozhatsz bármikor! Ma megjelenik az első ötlet a blogon. 

 

Az Értékes Ötletek Projekt rólunk szól, arról, hogy Makó térségében olyan kezdeményezések mellé állunk, amelyek közösségi szinten értéket adnak. Teljesen ingyen, mert tenni akarunk valami jót, valamit ami előre mutat. Szerintem a szarban tapicskolás sosem vezet előre, a másra mutogatás sem. Csak akkor változik valami, ha új, értékes ötletekkel állunk elő, és cselekszünk, vagyis meg is valósítjuk őket.

ITT írtam, magáról a projektról. Itt tudsz csatlakozni! Gyere és szállj be! Töltsd ki ezt az adatlapot, és felveszem veled  a kapcsolatot. 

 

Major Zsuzsanna, projekt koordinátor. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3816759412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása