Az élő blog #értékesötletek
2018. február 28. írta: MajorZsuzsanna

Az élő blog #értékesötletek

Április elsején indult a blog, hamarosan elérkezünk első szülinapunkhoz. Február végére elértük a 150.000- es olvasószámot. Ez azt jelenti, hogy egy nulláról felépített bloggal rengeteg emberhez el lehet jutni. Ami a legfontosabb: értékes hírekkel, értékes médiatartalommal. doctor-1193318_960_720.jpg

 

Nyertünk, jó csapat vagyunk. Bebizonyítottuk, hogy van értelme az értékes hírközlésnek, azt is, hogy az interjú mint műfaj az egyik legerősebb vonal a social médiában, hiszen a legőszintébb, igazibb, közvetlenebb stílust képviseli. 

Nyertünk azzal, hogy olvastunk egymás álmairól, motiválhattuk a másikat, támogattuk egymást. Mindent tovább kell vinni. Aki teremt valamit, és nem rombol, az mindig építkezik, és aki építkezik, az mindig nyer. 

Közösséget alakítottunk ki, az interjúkban szereplő emberek figyelnek egymásra, az olvasók figyelnek egymásra, és ránk. Együttműködésre hívtam mindenkit. Nyitottak voltuk, és maradunk. 

Hogy vannak-e nehéz napok? Igen. Hogy felakartam-e adni már? Soha. Az szokott eszembe jutni, amikor meséltek. Amikor elmondjátok, hogy mi mindenen vagytok túl, hogy mi az, ami továbbvisz titeket. Amikor arról beszéltek, amit szerettek csinálni, csillog a szemetek, tele vagytok teremtő erővel, akkor megállíthatatlanok lesztek. A Milliós Blog Projekt nagyon jó irányba vitt mindent. 

A blog ti vagytok. A siker a ti sikeretek, ami ott van minden facebook megosztásban, minden leadben, címben, mindig, amikor másoknak beszéltek róla. Tartsátok meg ezt az értéket. 

Sosem akartunk többnek látszani, mint amik vagyunk. Ez a leghitelesebb dolog, amit tehetünk. Az igaziság és az őszinteség jó irány. 150.000 kattintás. Több mint 200 emberi történet. Nem az elérhetetlen sikerről írok. Nem arról, ami talán sosem lehetsz. Tedd azt, amit tenni tudsz, ott ahol vagy, akkor, amikor tudod. Ezt üzenem most. 

Hogy hívtak-e azóta tévéhez? Igen. Hogy ajánlottak-e állást lapoknál? Igen. Hogy csinálhatnék-e mást? Igen. De ez a miénk, és ez jó irány, amin elindultunk. Haladjunk együtt tovább. 

 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 800.jpg

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8213704534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása