Akik öltönyben bányásznak-  Márk áttért a kriptovalutára #értékesötletek
2018. február 24. írta: MajorZsuzsanna

Akik öltönyben bányásznak- Márk áttért a kriptovalutára #értékesötletek

Biztonságos, gyors, pénzt lehet vele keresni, és nagyon menő. A kriptovaluta biznisz 2018 nagy kérdőjele. Megy a harc érvekkel és ellenérvekkel. Bakacsi Márk, aki egyébként a Milliós Blog Projekt egyik résztvevője kriptovalutába fektetett. Pénzügyi területről tért át a felhőalapú befektetésre.

 10623765_753416221373463_6711964433677103065_o.jpg

szponzorált tartalom

Meddig foglalkoztál befektetésekkel, pénzügyi tanácsadással, és miért hagytad ott?

Másfél évig, annyira belemerültem a kriptovaluták világába, hogy egyszerűen már nem volt elegendő időm, így választanom kellett. Utólag belegondolva, jól döntöttem.

Mi az a kriptovaluta?

Egy olyan elektronikus fizetőeszköz, ami leszámolhat a mai bankrendszerrel. Hatalmas befektetési lehetőségeket magában foglalva. Illetve Andreas M. Antonopoulos videóiból levont tanulságként elmondható, hogy létezik egy több milliárd fős szegmense a föld lakosságának, akiket szerinte kizártak vagy erősen lekorlátoztak a pénzügyi szolgáltatások tekintetében.

Az elmélet szerint: a föld lakosságának több mint felét elszigeteltük a teljes körű banki szolgáltatásoktól. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy könnyen nyithatunk bankszámlát, és alacsony áron igénybe vehetjük a pénzügyi szolgáltatásokat.

28418043_1588791761169234_1830898380_o.jpg

Tudom, hogy ilyenkor sokan vérszemet kapnak, hogy a magyarországi banki költségek horribilisak, de őszintén szólva a magyar banki költségek még mindig könnyebben kifizethetőek, mint például néhány afrikai országban, ahol a banki költség annyi, mint 1 havi átlag fizetés.

Létezik tehát egy több milliárd fős potenciális felhasználói létszám amelyet a kriptópénzek megszólítanak. Ez a bázis egyre csak növekszik. Lássuk be azt is, hogy a kriptopénzeken kívül nem sok olyan elektronikus fizetési megoldás létezik, ahol az emberek fizetni tudnak egymásnak földrajzi helytől függetlenül akár azonnal.

Mivel foglalkozik az  Apollon Core Group?

A bitTex végzi az informatikai szolgáltatás részét míg az Apollon Core Group ezen technikai teljesítmény értékesítését, megismertetését az emberekkel. Kripovaluta bányászat a fő szakterület ez egy formája a kriptovalutába való befektetésnek, akit részletesebben érdekel sok szeretettel várjuk konferenciáinkra, melyet a későbbiekben országos szintre szeretnénk emelni. Ausztriában már bizonyított a cég ezen területen piacvezető. Illetve Európa legnagyobb kriptovaluta bányáját tudhatja magáénak, melyet személyesen is láthattam erről kisfilm is készül hamarosan.

28408008_1588791764502567_1170897359_o.jpgHol készült ez a fotó? Mennyi gép van itt? Milyen érzés volt látni ezt? 

Linz, ahol az Apollon társvállalatának a bitTex-nek van a bánya terme. Itt 6000 db videókártya van. Összesen 15-16.000 kártyával dolgoznak, ezek termelik a kriptovalutát, és ezen teljesítményből tudnak bérelni azok akik érdeklődnek ilyen jellegű befektetés felől.

Elképesztő volt látni és hallani ezt a brutális mennyiségű technikát. Hatalmas zajjal jár. 3,5 megawatt az összes áramfogyasztásuk, ez nagyjából egy kisebb város áramfogyasztása. 800 kw hűtéssel dolgoznak. minden érdeklődőt örömmel fogadunk március 3-án a Grand hotel Gloriusban tartandó konferenciánkra, ahol részletes tájékoztatót kaphatnak cégünk működéséről, kriptovalutákról, illetve az ebben rejlő befektetési lehetőségről.
business-3152586_960_720.jpg

Bárkinek tudsz segíteni abban, hogy éljen ezzel a lehetőséggel?

Igen bárkinek tudunk lehetőséget biztosítani. Jelenleg két helyszínen tartunk rendszeresen konferenciákat Budapesten az Aquincum Hotelben február 24-én szombaton, illetve Makón a Grand Hotel Glorius konferencia termében március 3-án.

Mit kell megtanulnunk hozzá? 

Különösebb tanulást nem igényel a kriptovalutákba fektetés ezen területe, ugyanis a technikai felügyeletet, üzemeltetést összeszerelést mind a cég végzi. Ettől függetlenül, bármikor állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Mi a végső célod?

Az, hogy minden emberrel megismertessem ezt a területet, hogy az emberek merjenek nyitni ezen befektetési formák felé.

Mi izgat jobban: a könnyű pénzkereset, vagy az, hogy egy nagyon modern módszerrel lehetsz sikeres?

Mindenképpen az, hogy egy nagyon modern és érdekes módszerrel tudok pénzt keresni azáltal, hogy megértetem az emberekkel ezt a rendszert, és ezáltal ők is pénzt tudnak ebből keresni. Illetve itt elmondanám, hogy partnereket is keresünk, tehát aki érzi magában az ambíciót az értékesítés ezen területén, azt örömmel fogadjuk. 

Elérhetőség: 
Bakacsi Márk, Apollon Core partner: 06/30/298-83-73
www.apolloncore.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5513693790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása