Az influencerek megváltoztatják a hírközlést! #értékesötletek
2017. október 25. írta: MajorZsuzsanna

Az influencerek megváltoztatják a hírközlést! #értékesötletek

Te is érzed. Nem nézed már a  tévét, vagy ha nézed is közben a telefonodat nyomkodod, igaz? Máshonnan gyűjtjük a  híreket mint eddig. Az influencerek ebben is hasítanak. 

tv-2045766_960_720.jpg

A Z generációt, de az Y nagy részét is ma már online tudod elérni. Mondjuk influencerekkel. Ők azok a vloggerek, bloggerek, sztárok és véleményvezérek, akiket online néznek. Rájuk hallgatnak, ők lettek a példaképek, magyarul, ha szeretnél valamit eljuttatni a célközönségedhez online, akkor nagy eséllyel egy influenceren keresztül tudod azt megtenni a leghatékonyabban.

A hírekkel sem lesz másként. Híradó közben is a kedvenc youtubereinket nézzük, háttértévézünk, a rádiót pedig alig hallgatjuk. Átalakultak a hírfogyasztási szokásaink is. Az influencerek megváltoztatják a hírközlést, hogy hogyan arról Németh Bálintot kérdeztem. 

 

 Kövesd a facebook oldalam. 

Major Zsuzsanna, újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3213086030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása