Rekordot döntöttünk az indulásunk hetében #értékesötletek
2017. április 09. írta: MajorZsuzsanna

Rekordot döntöttünk az indulásunk hetében #értékesötletek

Hatalmas köszönet minden olvasónknak, interjúalanynak és azoknak, akik osztották az oldalt, beszélnek róla. Indulásunk hetében elértük azt az olvasószámot, amit nagyjából egyhónapos távlatra tűztünk ki. Álom. Nézzük a statisztikát!15844275_1315157225173699_3717452711690453355_o.jpg

fotó: Jancsó Gergely

2017 április elsején keltettük életre az Értékes Ötletek interjúsorozatot. A blogoldalunk és a facebook oldalunk is készült már ekkor, megvoltak az első interjúk, mégsem voltunk teljesen készen. Azt szerettük volna, ha az olvasóinkkal együtt kel életre a kezdeményezés: minél több értékes ötletet bemutatni, megmutatni az online térben. 

Ezen a héten olvashattatok Zsoltról és Anitáról, akik megálmodták a Corinát. Bemutatkozott nálunk Dr. Lala és a parádéskocsis Horváth Zoltán. Megmutatta gyönyörű csipkés tojásait Faragóné Horváth Katalin. Ellátogattunk Dani levendulaföldjére és még gyermekrajzokból készített FirkaBabákat is megmutattunk Emesével. Limara, az egyik legnépszerűbb hazai gasztroblogger adott nekünk tanácsokat, Kormány Gábor vállalkozásfejlesztési szakértőtől sok hasznos dolgot tanultunk. Dávid arról mesélt, hogyan építette fel Napelemes vállalkozását, Gergő fotós-vlogger arra világított rá, hogy csak egyetlen értékes ötletet építsünk tovább. 

Egyszerűen alig hiszünk a szemünknek, amikor reggelente megnézzük a blogot. Minden nap több és több megosztás, like, biztató e-mail érkezik. Keresik velünk a kapcsolatot, arról érdeklődnek, hogyan jelenhetnek meg az oldalon. 

Nézzük az első hét összefoglalóját:

  • 10.000 lapletöltés az ertekesotletek.blog.hu-n
  • 1610-en likeoltátok valamelyik cikket 
  • több mint 200 facebookos megosztás
  • 271 like facebook közösségi oldalunkon, naponta egyre több
  • egyelőre négy város, ahonnan hoztuk az ötleteket: Budapest, Szombathely, Mezőtúr, Makó
  • 14 blogbejegyzés
  • 10 új bemutatkozó, 10 értékes ötlet
  • összesen 21.446 elért ember facebookon

Nagyon köszönjük! Egy induló oldal életében nagyon fontos ez a fajta visszajelzés, maradjatok velünk, és olvassatok minden nap!

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112411733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása