Napelemes sikersztori Dávidtól #értékesötletek
2017. április 03. írta: MajorZsuzsanna

Napelemes sikersztori Dávidtól #értékesötletek

Gondoltál már arra, mi lenne, ha teljes egészében magadnak termelnéd ki az áramot? Horváth Dávid 2014 -ben megálmodott egy olyan vállalkozást, ami azóta több száz ember életét változtatta meg trendin, zölden, hasznosan. A DaveEnergy azóta is folyamatosan fejlődik.

17692799_10158392235515361_188664211_o_1.jpg

Horgony

Az ötlet azonban nem elég egy álom valóra váltásához. Bátorság, tettrekészség is kell mellé, és folyamatos innováció. A szombathelyi Horváth Dávid legértékesebb ötlete az volt, hogy felépítette a DaveEnergy-t. "Saját vállalkozásba kezdtem. Fiatal vállalkozóknak volt egy pályázati lehetőség, amiben indultam és sikeres volt a pályázatom. Egyéni vállalkozóként kezdtem. Azóta már egy gazdasági társaságnak vagyok az ügyvezetője, ez az Energia DDV Kft. Célom, hogy energiatudatosan éljenek az emberek. Világítás korszerűsítéssel és napelemes rendszerekkel foglalkozunk"- mesélte.

Dávidnak Műszaki Menedzser Gazdálkodási Mérnök Master végzettsége van. Így került kapcsoltba ezzel a vonallal. Sokat tanult a megújuló energiákkal működő rendszerekről. Felkeltette az érdeklődését. Annyira, hogy bár profi kosaras volt,  felhagyott a sporttal az önmegvalósítás felé vette az irányt. Ezt egy percig sem bánta meg.

Bizalom nagyon fontos számomra. Mindig a legjobbra törekszem. Horváth Dávid, DaveEnergy

Dávid szenvedéllyel éli meg a dolgos hétköznapokat.: "Nagyon szeretem a munkám. Mai napig érdekelnek az újabbnál újabb rendszerek. Követem a trendeket, de stabilitásra törekszem innovatív megoldásokkal. Tehát nem kapkodok, de szeretem az újdonságokat. Minél jobb megoldásokra törekszem Smart, okos rendszereket próbálok mindenbe bevonni. Ár/érték kategóriában is így van ez. Az a mottóm és törekszem rá mindig úgy járok el, mintha magamnak venném. Elvárom a precíz, pontos munkát.

feeling_referenciak.jpg

Sokat dolgoztam a kezdetekkor is, és egyre növekszik a munkaórák száma. Folyamatosan képzem magamat. Próbálom a régi kapcsolataimat, barátaimat is bevonni a munkafolyamatokba. Nem felejtettem el őket. Épp a héten hívott egy barátom és mondta, hogy már 14 éve vagyunk barátok és a mai napi tartjuk a kapcsolatot. Volt évfolyam, csoporttársak próbálok segíteni őket."

img_logo.png

Mindig az adott feladatra koncentrálok. Legjobb tudásom szerint oldom meg. Tökéletességre törekszem. Folyamatosan keresem a kihívásokat. Mindig új impulzusokat viszek bele. Mindig lehet fejlődni és tökéletesíteni. Horváth Dávid, DaveEnergy

A fejlődés az online megjelenésekben is látszik. Webáruházzal bővültek az indulás óta, a www.ledter.hu, oldalon energiatakarékos világítási eszközöket, korszerű LED világítási termékeket  lehet vásárolni. Napelemes rendszerekről pedig a www.daveenergy.hu oldalon lehet bővebben olvasni. 

Mi Horváth Dávid tanácsa annak, aki most indul el az útján?

Legfontosabb a kitartás és szorgalom. Mindegy, hogy mit csinálsz mindig szükség lesz rá. Horváth Dávid, DaveEnergy

Ha tetszenek az értékes ötletek likeold facebook oldalunkat ITT!

Major Zsuzsanna

Likeold facebook oldalunkat! 



A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr10012393865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása