Gergő három hónap alatt a legjobb vloggerek között #értékesötletek
2017. április 02. írta: MajorZsuzsanna

Gergő három hónap alatt a legjobb vloggerek között #értékesötletek

Jancsó Gergely fotós- vlogger fényképezésről és utazásról szóló vlogján három hónap alatt megtízszereződtek a feliratkozók. 2016 végén az ő videója volt a hazai legfelkapottabb tartalom a youtubeon. A Telekom Videós Gála egyik versenyzője. 

16900273_1473863862624859_1490429160_n.jpg

Szakmai tanácsokat ad, segít, hogy fotózzunk mobillal, vagy abban milyen speciális beállítások, felszerelés lehet a leghasznosabb bizonyos szituációkban. Gergő vlogján olyan videók vannak mint például az 5 piszkos kis titok a jó fotókért, vagy a Magyar Pálinkától őrült meg Bali. Az élethű retussal kapcsolatban is van tartalma, vagy éppen hotel, és ételfotózásról.
Amiben kimagaslóan jó, az, hogy profi videókat rak össze, nagyon sokat ad a látványra és az igényes kompozíciókra, valamint az, hogy jól kapcsolja össze a social media felületeit. Online portfóliója zseniális.
Gergő 2017 tavaszán a Telekom Videós Gála Utazás kategóriájának jelöltje. Olyan nevek mellett szerepel, mint Magyarósi Csaba, vagy Szirmai Gergely. Április 22-ig lehet rá szavazni, ezen a linken
Gergőt a legértékesebb ötletéről kérdeztük. Természetesen a legértékesebb ötlete a fotózás volt, azután a vlog, és az egész folyamat. A fejlődés. Ahogyan ő fogalmazott az:" hogy nyer- nyer szituációkban gondolkodjak. A potenciális megrendelő szemével nézem az én szolgáltatásaimat. Miért jó ez neki? Mi a misszióm? Miért éri meg ez neki? Ha ezekre kellően jól tudok válaszolni, akkor az a biznisz befuthat. Ez az a hozzáállás, amit a legértékesebb ötletemnek, gondolkodásmódomnak tartok."

Olvasd tovább az interjút IDE KATTINTVA.

Major Zsuzsanna, majormedia.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012390629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása