Csanádi Ildikó, a makói Coco Chanel szerint minden nő lehet királynő #értékesötletek
2021. augusztus 02. írta: MajorZsuzsanna

Csanádi Ildikó, a makói Coco Chanel szerint minden nő lehet királynő #értékesötletek

Csanádi Ildikó, a Csanádi Style megálmodója szerint ha egy nő rendben van magával, minden nap királynőnek érezheti magát. Makói, kézzel varrot, egyedi és elérhető luxus. Gyere, és öltöztessük együtt a lelkünket is ünneplőbe ezzel az interjúval!

normal_60a0ff0990154.jpg

Hamarosan újra felvehetjük a legszebb ruháinkat, és színházba, randira, rendezvényekre járhatunk. Aki frissíteni szeretné a ruhatárát, vagy esetleg a felszaladt pár plusz kiló miatt új darabokat szerezne be, fordulhat hozzád? Lennél a ruhatervezőnk, ha újra ragyogni szeretnénk?

Természetesen! Aki bizalommal fordul felém, annak mindent meg teszek, hogy elégedett és boldog legyen. Mert ez a legfontosabb a munkámban!

Hatalmas előnye a munkádnak, hogy tökéletesen alakra tudod szabni a ruhákat. Így igazán kényelmesen hordhatjuk, és a valódi szépségünket mutathatjuk meg bennük. Én eddig csak filmekben láttam ilyesmit, hogy a szereplő áll, és közben mintát vesznek róla. Ez nálad is így van? Hogyan képzeljük ezt el?

Inkább úgy nevezzük, hogy méretet veszünk. De mindezek előtt leülünk beszélgetni, ismerkedni. Nagyon jó emberismerő vagyok, ezért elég hamar kiderül, mit is szeretne a vendégem. Majd közös tervezés, anyagvásárlás, szabás, néhány próba, és el is készül egy egyedi darab.
normal_60a0ff4d7ead2.jpg

Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

A munkámban az alkotás imádom! Szárnyalás az anyagok és formák között.

Mennyivel drágább egy ilyen ruha elkészíttetése? Én sokszor jártam úgy, hogy azt hittem olcsón bevásároltam valahol, de közben otthon már vagy nem tetszett, amit vettem, vagy nem passzolt, nem állt jól, nem éreztem magam jól benne. Így kidobott pénz volt az ablakon. 3-4 olcsó, silány minőségű tucatcucc helyett lehet egy igazán rám passzoló ruhám?

Szokták mondani, olcsó húsnak, híg a leve. Azt kell mondjam, az alapanyagok sajnos nem olcsók. A munkadíjam órabérben átszámítva 2000 forint alatt van. De, ha valaki elhatározza magát, hogy kevesebb ruhája lesz, ami egyedi, a testére van szabva, és nincs még egy az egész világon, és akár 10 évig is viselheti a kitűnő minősége miatt, akkor azt mondhatjuk, hogy nem drágább egy butikos ruhától.

normal_60a0feb494485.jpg

Egy nőnek nincs rosszabb élmény, mint amikor ugyanaz a ruha jön vele szembe egy bálon, de az utcán se jó, mint ami rajta van... Nálad minden ruhadarab egyedi?

A ruhatáram azt mondom, vegyes összetételű. Van közöttünk nagyon egyedi ami senkinek nincs, de van természetesen farmerom is amit kombinálok saját készítésű ruháimmal.

Én szorongó típus vagyok. Ha nem passzol rám egy ruha, fel és le húzgálom, feszengek. Ha itt nagy, ott kicsi... kényelmetlen is... az egész napom, hangulatom tönkre tudja tenni. Tudsz abban is segíteni, hogy minden ott hangsúlyozzon, vagy ott rejtsen el dolgokat, ahol az fontos lehet?

Minden új megrendelőmnél amikor leülünk megbeszélni, mit is szeretne, akkor megvizsgálom adottságait is. Ezeket mind elmondom neki, és hogy mi állna neki jól, mi az előnyös legjobban számára. Ha vannak gátlásai a testével kapcsolatban, akkor azokat eltakarom különböző praktikákkal, ha valami nagyon szép rajta, azt meg hangsúlyozzuk. De mindig egy tökéletesen a testére szabott, ruhát fog kapni.

normal_60a0ff62b578c.jpg

Azt hiszem, nagyon fontos, hogy a tucat külföldi áruval szemben a hazai, helyi, kézzel készíttet termékeket, alkotókat támogassuk. Neked mit jelent, hogy saját kézzel készítesz valamit?

Fantasztikus érzés az alkotás. Magával ragad, és feltölti a lelkemet. És büszke vagyok a kezeim által elkészített munkáimra.

Mit jelent számodra makóinak lenne, ismerni az embereket, akiknek dolgozol?

16 éve élek Makón, sok ismerősöm, barátom lett ez idő alatt. Egyébként kiszombori lány vagyok, a szüleim ott élnek a mai napig.

normal_60a0ffab6728d.jpg

Mit üzensz azoknak a nőknek, akik a bezártság, karantén után újra bontogatják a szárnyaikat, ízlelgetik a szépségüket, hogy azután újra ragyogtatva megmutathassák egy csodás Csanádi Style ruhában?

Azt üzenem nekik, ne féljenek az egyediségtől. Merjenek varrattatni egy két szép különleges darabot, ami igazi pozitív életérzést biztosít számukra egy ünnep vagy akár a hétköznapi viseletekben is.

Hol találunk meg, hogyan tudjuk felvenni veled a kapcsolatot?

Megtalálni előzetes egyeztetés alapján tudnak Makón megtalálni a Mikócsa utcán, valamint Facebook, Instagram oldalaimon is a Csanadistyle néven email, messenger, vagy telefonon. Elérhető vagyok a www.csanadistyle.hu blogomon is.

normal_60a0ffd07b607.jpg

Mit gondolsz arról, hogy egy napra mindenki megérdemli, hogy királynő lehessen? Nem lehetnénk minden nap azok?

Azt gondolom, ha egy nő rendben van magával, szereti a testét, ad magára, van kisugárzása, akkor minden nap királynő!

Eszembe jutott, hogy vajon miért nem természetes, ahogyan körmöshöz, fodrászhoz járunk, az is, hogy saját ruhakészítőnk legyen? Miért ne?

Igen ezen már én is gondolkodtam, hiszen nem a körmünk az első amit meglátnak rajtunk az emberek ha belépünk valahová.

normal_60a0fff3177ce.jpg

Alkotó anyuka vagy. A gyerekek, a férjed ott sürögnek, forognak körülötted a munka közben, vagy hagynak elvonulni néha? Melyik típus vagy? Hogyan tudod összeegyeztetni a családot, a munkát, a női szerepeket?

Nem sürögnek körülöttem sem a gyerekeim, sem a férjem. A lányaim nagyok már 18 és 12 évesek. Nagyon hisznek bennem, és lelkesítenek, támogatnak videózási ötleteikkel. Ki szoktak jönni hozzám beszélgetni, megnézni mit is csinálok, de nem sokáig, mert tudják komoly munka folyik, és nem zavarnak. Ezzel a férjem is így van. Nagyon támogat engem, mindent neki köszönhetek.Határozott, irányító típus vagyok. Azt gondolom, aki egy családot, vállalkozást irányítani tud, az erős egyéniség.

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6516644070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása