3.5 évesen már vezetett a most 10 éves autóversenyző Marci #értékesötletek
2017. november 06. írta: MajorZsuzsanna

3.5 évesen már vezetett a most 10 éves autóversenyző Marci #értékesötletek

Hat éve nem találkozott nála fiatalabb autóversenyzővel Vörös Marci. Imád vezetni, hamarabb tanulta meg ezt, mint a biciklizést. Rendszeresen jár versenyekre, külön engedéllyel már a felnőttek között is indulhat. Videó + interjú.

img_0226.JPG

szponzorált tartalom

Quadon gyakorolt a házuk udvarán három és fél évesen Marci, édesapjával. Már akkor látszott rajta, imádja a vezetést. Négy évesen versenyzett először amatőr pályán egy gokarttal, amit karácsonyra kapott. Most pedig 10 évesen lazán versenyez a felnőttekkel is. 

img_0214.JPG

Aggodalomra semmi ok, minden biztonságosan felszerelt az autóján, a szigorú előírások miatt nem is versenyezhetne. Több első helyett gyűjtött, otthon közel 60 kupája van már. Édesapja felkészülni segít neki, édesanyja pedig arra ügyel mindig a tanulás maradjon az első. 

img_0217.JPG

Marci egyébként sem az a nyugodt típus, interjúnkban azt mondta, mindig mozgásban van. Sportol, focizik, Ninja Warriorra szeretne menni, és persze készül a versenyekre is. Az idei szezonnak már vége, most jön a tél, amikor a kocsi karbantartására jut több idő. A gokartot széria autóra cserélte: 1.3-as Mazdája van, ezzel versenyez most, és a nagy álom egy 120-as Honda lenne, majd. 

Volt, amikor féltem. Az első versenyen nagyon paráztam, akkor el se tudtam még indulni, mindig lefulladtam, de azután versenyről, versenyre mindig fejlődtem.- mesélte Marci

img_0233.JPG

Marci az idei szezonban országos, amatőr futamokon is részt vett, külön engedéllyel ő már a felnőttekkel is versenyezhet. Michelisz Norbert autóversenyzővel is találkozott már, az egyik futamon. Azt mondta, amikor megtudta, milyen fiatal, nem hitt a szemének! Nagy élmény volt neki vele beszélgetni, mert ő a példaképe is, még egy közös kört is mentek. 

Marci Makón él édesanyjával, és édesapjával, innen utaznak, ha kell versenyezni. A kialakult baráti közösség nagyon támogató, sok segítséget kap a makói versenyzőktől is. Azért korlátozottak a lehetőségei. A legnagyobb álma, hogy egyszer rally crossozhasson majd, egy igazán jó autóval. Ehhez keres szponzorokat! 

Ha ismertek olyan szervezetet, céget, vállalkozót, aki segíteni Marci álmainak megvalósításában, jelentkezzetek! 

Nézd meg az anyaghoz készített videót ide kattintva. 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 Major Zsuzsanna

 800.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr313195642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása