Megérkezett a SkyCred! Ezt a kártyát te is akarod! #értékesötletek
2017. október 07. írta: MajorZsuzsanna

Megérkezett a SkyCred! Ezt a kártyát te is akarod! #értékesötletek

A multiknál használt vevőmegtartó pontgyűjtő hűségrendszer mostantól a kis- és középvállalkozások, üzletek, boltok, szolgáltatók számára is elérhető közelségbe került. Megalkották a SkyCredet, ami az eladóknak és a vásárlóknak is nagyon hasznos. A rendszer bemutatója a Marketing Expon lesz! Interjú Miskolczi József, SkyCred alapítóval.
22323693_2153876554626633_1879197273_o.jpg

Honnan jött az ötlet hogy létrehozzátok a SkyCred-et?  

Miskolczi József, SkyCred alapító: Van egy festék üzlethálózatunk, a Festéksziget, és szerettünk volna egy hűségrendszert kialakítani. Elkezdtük azt kutatni, hogy milyen lehetőségeink vannak ennek a kialakítására, számos olyan problémával találkoztunk, hogy a meglévő rendszerek nem szolgálják a vásárlókat és minket kereskedőket megfelelően, inkább azon volt a hangsúly mindenütt, hogy eladjanak nekünk egy szoftvert.

Végül egyikre sem mondtuk azt, hogy igen, ebben megvan minden. Tehát, úgy döntöttünk, csinálunk egy sajátot! Ehhez pályázati támogatást is nyertünk, néhány évvel ezelőtt, így az alapjait le tudtuk fektetni egy olyan igazi hűségrendszernek, ami megfelelően kiszolgál majd, és nagyon egyszerűen működik.

22323585_2153876544626634_946042201_o.jpg

Amikor elkészült, azonnal látszott, hogy tovább kell gondolnunk, mert nem csak magunknak, hanem más vállalkozóknak, üzleteknek is szeretnénk segíteni.

Az akkori rendszerünk markánsan bele volt ágyazva a számlázó vállalatirányítási rendszerünkbe, ahhoz más külső személy nem férhet hozzá. Jött is a kérdés azonnal: akkor, hogyan tudunk ebből egy profi, szabadon hozzáférhető, önálló terméket létrehozni, amit bármilyen vállalkozás jól tud használni a saját üzlete bővítésére? Ezért lett egy a számlázó rendszerünktől teljesen  különálló, felhőalapú termék belőle.   

Miben más ez, mint a többi hűségakció?

A SkyCred hűségrendszerek kapcsolata.

A törzsvásárlók kezelése egy nagyon fontos folyamat. Ha már valamilyen módon vannak róluk adataid, tudsz nekik újabb lehetőségeket, akciókat adni, hírlevéllel, vagy remarketinggel.

De mi van azokkal a vásárlókkal, akikről nem tudunk semmit, mert csak gyorsan beugrik venni valamit? Vagy azokkal az üzletekkel, akiknek nincs kiépített hálózatuk erre, vagy egyáltalán nincsenek fenn a neten?

Amikor a vásárló kap egy SkyCred hűségkártyát, megadja az adatait, minden vásárláskor tudjuk,  mikor, mennyiért vásárolt, így később célzottan meg tudjuk szólítani hírlevéllel, ajánlatokkal. A vásárlónak azért éri meg nagyon, mert kedvezményeket, jutalmakat kap ott ahol elkölti a pénzét, az üzletnek pedig azért, mert így már könnyebben tudja újravásárlásra ösztönözni ügyfeleit.

Ott vannak a multicégek. Nekik profi, hasonló rendszereik vannak, ami ma egy kisebb üzletnek elérhetetlen. A SkyCred elérhető bárkinek.

logo_middle.jpg

Mindenki aki partnerünkkvé válik a márka alá csatlakozik, és fel tudja építeni a saját kis hűségrendszerét, úgy ahogyan neki a legjobb. Azután ezek a mikro rendszerek, körök összecsatlakoznak, mivel a vásárlók egy kártyát  használhatnak mindenütt. Bárhol tudnak pontokat gyűjteni, és bárhol el is tudják azokat költeni. Ezáltal egymást támogatva építjük fel, közösen a nagy vásárlói közösségünket.

Én 26 éve dolgozom a kereskedelemben, saját üzletekkel, mindig a saját bőrömet viszem vásárra, pontosan tudom, hogyan gondolkodik egy vállalkozó. A SkyCred sok mindenre megoldás. Nyereséges, tervezhető, statisztikákat ad, célzott ajánlatokkal dolgozhatunk, könnyen átlátható, egyszerűen használható, testreszabható program. 

A vásárlónak pedig praktikus, könnyen használható. Több üzletben is beválthatja, gyűjtheti a pontokat, olyan helyeken, ahol eddig nem volt erre lehetősége. A pontokat akár egyben is levásárolhatja.

Az a célom, hogy mindenki valóban azt kapja ebben a rendszerben, amit szeretne. Boldog vállalkozókat, és elégedett vásárlókat akarunk látni a tagjaink között, akik szeretik a SkyCredet, mert hasznos, és jó. Ezért is ez a szlogenünk: a SkyCred az Ön hűségrendszere!

Mikor indul ez a rendszer?

Már minden kész van, egyelőre teszt üzemmódban használjuk, a saját üzletünkben. A nagy START, 2017. október 19-én lesz a Marketing Expon. Itt lesz  egy kifejezetten erre az alkalomra készített, ellenállhatatlan  induló ajánlatunk: aki odajön a standunkhoz, az ajándékba kapja a belépési díjat, és más ajánlatunk is lesz. 

Elérhető:

http://skycred.hu/


Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr712936421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása