Milliós Blog Projekt - itt az ötödik név! #milliósblog
2017. augusztus 28. írta: MajorZsuzsanna

Milliós Blog Projekt - itt az ötödik név! #milliósblog

Félidőben vagyunk, naponta két név jön, ők a Milliós Blog Projekt támogatói. Külön felületet kapnak, állandó megjelenést a blogon, és heti egy cikk kifejezetten az ő támogatásukkal készül. 

Szeretnék segíteni abban, hogy ebben a városban minden kreatív, és ügyes vállalkozóról az információ eljusson minél több emberhez. Mindezt úgy, hogy közben egy picit saját magamat is bemutathassam, miért is érdemes hozzám fordulni, és mit tudok ezért cserébe nyújtani. 

Kiss Gábor, Benks Hitelközpont régióvezető, hitelspecialista ezért csatlakozott a Milliós Blog Projekthez. 

Tíz éve nyitotta banki ügyintézéssel, hitelekkel foglalkozó irodáját. Az első éve olyan volt, mint a mesékben: sikeresen működött minden. Azután jött a gazdasági világválság, de kitartott. 2017 nyarán teljesített az Extreme Man versenyt, ez 3,8 km úszásból, 180 km kerékpározásból és a maratoni táv lefutásából áll. A teljes cikket itt lehet elolvasni. http://ertekesotletek.blog.hu/2017/08/20/sikeres_uzletember_es_iron_man_gabor_kitartasaval_nincs_lehetetlen_ertekesotletek

 

Elérhetőség:

http://www.mako.benks.hu/

Szegedi Utca 9-13, 
Makó, Csongrád, 6900
gabor.kiss@benkspartner.hu

Köszönet, hogy csatlakoztak a Milliós Blog Projekthez! Naponta két újabb nevet hozok nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012786016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása