2018 legjobb pillanatai, és a 2019-es nagy zúzás! #értékesötletek
2018. december 15. írta: MajorZsuzsanna

2018 legjobb pillanatai, és a 2019-es nagy zúzás! #értékesötletek

Mérlegen a blog, és elárulom, milyen újdonságok jönnek. Évösszegző beszámoló. 47680834_1994607147499975_4644838304049528832_n.jpg

fotó: FB, spacemind

Nem azért érdemes az év vége felé neked is megállni egy kicsit, és összegezni, mit hoztál létre, mert ez egy szokás, hanem azért, hogy tudd mi teljesült abból, amit szerettél volna, hogyan reagáltál a felmerülő akadályokra, hogyan oldottad meg őket, mi az, amiből tanultál, hogy hogyan tovább.

Megünnepeltük az első szülinapunkat

Nekem ez azért volt rettentő furcsa, mert amikor áprilisban egyévesek lettünk, már úgy éreztem legalább 5 évnyi kraft van a blogban, a tervek, az álmok, és a járható út lehetősége. Így visszagondolva nagyon erős kezdéssel indultam. Azonnal az együttben gondolkodva, az sem zavart, hogy teljesen ismeretlen és új lesz az embereknek maga az Értékes Ötletek márka, mert bíztam az én saját újságírói szaktudásomban, és ez be is jött.

Szóval az első dolog, ami eszembe jut ennek kapcsán a HÁLA. Nektek, akik olvastatok, osztottatok, mellettem voltatok. Erősítettétek azt, hogy érzékenyek vagytok az értékes hírekre, és szeretitek, ha valaki így ír, és ilyesmit mutat meg. Ne feledkezzünk meg a Milliós Blog Projekt résztvevőiről sem, akik támogatták a működést. 

laptop-2345485_960_720.jpg

Tükör

A második dolog, az, amit az üzleti tervek mindig kiadnak, és amit mindenki jól tud, de egy vállalkozó csak akkor hiszi el, ha meg is éli: a kezdeti erős indulás után az útkeresés időszaka. Az év második fele erről szólt, mert muszáj szelektálni., és a legklasszabb tervekből csak azokat megtartani, amelyek a legfontosabbak abban az időszakban. Hiszen az idő pénz, és dönteni kell, hogy egy órányi idődet mivel töltöd.

Ez azt is jelenti, hogy hátrébb kell lépni, és úgy szemlélni a saját munkádat, azt amiben szíved, lelked van. Ez nagyon nehéz, mert úgy kell kielemezned, hogy reálisan elfogadod mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Ezért van az, hogy nem vállaltam el olyan megbízásokat, amik egyszerűen fogalmazva: nem érték meg.

Viszont ugyanúgy dolgoztam jó célokért ingyen is, vagy akár kiadással, ha kellett. A szívem a helyén maradt, azonban ezeket csak nagyon korlátozott számban tudtam megtenni.

business-2884023_960_720.jpg

Tiszta célok, tervek

Ez mindig is egy igazi, őszinte blog volt. Független, és olyan, ami nem kamuzik neked, és nem akar rád erőltetni semmit, csak felmutat. Még csak nem is termékeket, hanem embereket, élethelyzeteket, értéket, küzdelmet, sikert, kitartást, megoldásokat...mert az élet ilyen.

Az év utolsó negyedében ki is estem a munkából az endometriózis műtétem miatt. Ezt úgy fogom fel, hogy le kellett tisztulnia közben néhány dolognak. Meg kellett kicsit állnom, és áttervezni a jövőt. Jó hír, hogy ez megtörtént. 

Tisztábban látom a célokat. Az egyik ilyen lesz 2019-ben, hogy a legmodernebb módon fogtok értesülni a blog, és a honlap, vagyis összességében a platform híreiről. Ez az első negyedév nagy durranása lesz, és ahogyan eddig ismerlek titeket imádni fogjátok! Mert egy olyan vállalkozásfejlesztési eszközt vetek be, amivel szinte megfogom az olvasók kezét. A kezeteket, és nonstop veletek leszek majd. 

glasses-864961_960_720.jpg

Láthatatlanul is veletek vagyok

Nem titok az sem, hogy a 2019-es üzleti tervemben nagyobb szerepet kap a szövegírói, hírszerkesztői, újságírói vonal. Ez azt jelenti, hogy nem csak a blogon jelennek meg tartalmak, hanem ahogyan eddig is a vállalkozók, cégvezetők saját felületeire is készítek. Ezeket nem látjátok sokszor, hiszen nem az én oldalaimon jelenik meg, hanem azokon a helyeken, ahonnan  a megrendelés érkezik. Az nagyon jó, hogy ugyanúgy szeretitek olvasni őket. 

logo.jpg

Magazin 

A www.ertekesotletek.hu oldal magazin lesz. Egyelőre teszt üzem van. Nem lesz nehéz rutinos főszerkesztő, hírszerkesztőként megtölteni a felületet. Az már igen, hogy csak és kizárólag nagyon erős anyagok, prémium cikkek kerülhetnek majd bele, olyan témák, amikről sosem hallottatok, vagy úgy feldolgozva, ahogyan még soha senki nem írta meg. 

 Végezetül azt kívánom nektek, amit eddig: maradjatok velem, és olvassátok a blogot, majd a magazint, vigyétek hírét annak az értékrendszernek, amit együtt képviselünk. 

Major Zsuzsanna, hírmenedzser, fotók: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8514486010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása