A Moszkvai Öszvér a nyár legvadítóbb koktéljai között! Nem csak a foci VB miatt! #értékesötletek
2018. május 07. írta: MajorZsuzsanna

A Moszkvai Öszvér a nyár legvadítóbb koktéljai között! Nem csak a foci VB miatt! #értékesötletek

Narancs és gyömbér is kerül abba a vodkás koktélba, ami az idei nyár egyik nagy slágere lehet. Domján Zoltán bármixer a Silver Étterem teraszán kalauzolt el bennünket a koktélrengetegben. Olvasd el, mit mondott arról, szerinte mi viszi a pálmát a nyáron!

img_0504.JPG

szponzorált tartalom

„Mindenképpen a friss citrusos, gyümölcsös koktélok, és a hűsítő menta az, ami a nyári meleg napokon remek felfrissülést nyújthat. Két koktélt emelnék ki a 2018-as nyári különlegességek közül. Mindkettőt elkészítjük a Silver Étteremben.

img_0515.JPG

Az egyik a Moszkvai Öszvér. Úgy készítem, hogy a jégdarabokra narancs cikkeket, mentalevelet rakok, majd erre öntöm rá a minőségi vodkát.  Ezután gyömbérrel öntöm fel, és díszítem.  A 2018-as foci VB Oroszországban lesz, ezért úgy gondoltuk, hogy egy orosz vodkakülönlegesség jól csúszik majd a meccsek nézéséhez, a szurkoláshoz”- foglalta össze Domján Zoltán, bármixer, aki ilyen szépen díszítette a koktélokat szombaton a Silver teraszán. Nézd meg a galériát, asztali gépről a képre kattintva! A cikk a képek alatt folytatódik.

Elmondta: „A másik nyári italtippem a Mangós- zöldalmás Mojito! Aminek az a különlegessége, hogy az alap mojito koktélt mangó- és zöldalmapürével tesszük izgalmasabbá. Ez készülhet alkoholmentes változatban a gyerekeknek is akár, vagy alkoholos verzióban a felnőtteknek.”

A Silver Étterem hangulatos terasszal várja vendégeit, 2018-ban új tulajdonossal, új étlappal, és számos újítással. Ennek köszönhetően például baba-mama sarok is nyílt, többféle pizza különlegesség kapható, az Itallapra felkerültek ezek a szenzációs koktélok is a többi mellé, és bekerült a kínálatba például a Tátra Tea, sőt koktélalapanyagként is keverik. Kóstoljátok meg!

Koktélokat maga Domján Zoltán a Silver teraszon  legközelebb május 17-18-án kever! ;)

Major Zsuzsanna, hírmenedzser

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7413897992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása