Hello 2018 - összefoglaló #értékesötletek
2018. február 21. írta: MajorZsuzsanna

Hello 2018 - összefoglaló #értékesötletek

Rengeteg dolgom van, téma van bőven, lesz egy nagy anyagrobbanás. Januárban még nem volt. office-620822_960_720.jpg

2018 első összefoglalója csúszott. Picit a hírekből is kevesebb került ki mint eddig, ami meglepő, hogy ennek ellenére zombi üzemmódban is működik az oldal. Szóval jöttek, olvastok, nem lehet leállítani titeket. Ez azért van, mert a régebbi interjúk konzerv anyagok, tehát nagy részük nem aktuális dátumhoz kötött, hanem örökzöld, bármikor újraolvasható. 

144 ezres olvasottságot jó lenne felhúzni február végére 150.000-re azzal úgy elégedett lennék. Egyre többen fedezik fel az interjúk adta lehetőségeket más blogokon is, ennek nagyon örülök, mert jó példa vagyunk. Minden mutasson az értékes hírközlés irányába, úgyis annyi médiaszemét kerül ki az éterbe. :)

Nagyon leköt a Brand Testeres anyagok készítése, és azt sem akarom, hogy minden e körül forogjon ezen a blogon. Itt azért olvashattok a hírekről. Indítottam egy új rovatrészt is AR hírekről. Kiterjesztett valóság. Ha nem olvastál róla, itt megteheted. Hallhatsz még róla itt, nem véletlenül. 

Egyre többen keresnek azzal is, hogyan működhet az ő bloguk sikeresen, vagy hogy éppen hogyan kereshetnek pénzt ezzel újságíróként. Sokan látják a lehetőséget abban is, ami lassan nem lehetőség, hanem kötelező lesz: saját médiatartalmak mindenkinek. 

coffee-2147880_960_720.jpg

Összeállítottam a hirmenedzser.hu oldal lendingjét, és készítettem egy werket. Élő régen volt, az nagyon kell, és LIVE projektként még mindig fut a Milliós Blog Projekt. 10 hónap, 10 vállalkozó, egy közös cél. 

Sokat gondolkodom rajta, hogy kilépünk MAGAZIN formába, de nem akarom a blogot sem elengedni, mert ettől él az egész, ettől igazi, az elejétől. 

Keresem továbbra is azokat, akik bármilyen szakmából érkezve, de hozzá tudnak tenni az értékes hírközléshez mint célhoz. Szóval meglepetések jönnek még. :) 

Olvasd el a blog eddigi történetét itt. 

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró, hírmenedzser

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3013688584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása