Egy újabb szuper ötlet: a szeretetszalag! #értékesötletek
2017. szeptember 30. írta: MajorZsuzsanna

Egy újabb szuper ötlet: a szeretetszalag! #értékesötletek

Tímea és Péter egyedi üzenetekkel készített szalagokkal teszik különlegessé az ajándékozást. Te mit üzennél?

22093736_10213815484397738_407531920_n.jpg

Salamon Péter és Tarnai Tímea, a Kódguru ügyvezetői egyedi, és igazán személyes ajándékot találtak ki. A szeretetszalagot. Őket kérdeztük erről az ötletről:

A jelöléstechnika különlegesen furcsa iparág. Az egyedi címketervezés és csomagolás, a költséghatékony nyomtatási módszerek általában csak a gyártástervező mérnököket, a logisztikai szakembereket vagy a költségeket csökkenteni akaró ügyvezetőket érdekli.

22093431_10213815484437739_775330240_n.jpg

Illetve Tímeát és Pétert, akik egy regionális nyomdai nagyvállalatból kiválva vitték sikerre specializált tudásukkal vállalkozásukat ebben a furcsa szegmensben. Itt a különleges és egyedi kívánságok szinte kötelező elemei egy-egy üzletnek legyen szó nagyvállalatról vagy egy kisebb helyi kkv-ról. Az ő szűnni nem akaró lelkesedésüket kevesen értették a családból, baráti körükből egészen addig, amíg be nem kapcsolódtak egy induló nemzetközi termékfejlesztési projektbe.

Ebből a projektből jött létre idehaza a Szeretetszalag kezdeményezés, amelynek keretén belül Tímea és Péter cége, a Kódguru lett a különleges szalagnyomtatók kizárólagos hazai forgalmazója. Az első egyedi üzenettel készült szalag egy családi ajándékot kötött át, de a sikere óriási volt.

22119003_10213815484357737_203692303_n.jpg

Ebben a pillanatban ismerték fel, hogy egy apró szalag és néhány kedves személyes szó valóban magasabb szintre emeli az ajándékozás amúgy is örömteli pillanatát. Természetesen a WoW családi élmény után szerették volna megnézni és felmérni az üzleti lehetőségeket is, így saját maguk álltak ki egy standdal és néhány kérdéssel a nagyközönség elé.

A Kanizsai Centrumban kígyózó sorok végleg meggyőzték őket a termék fontosságáról és üzleti lehetőségeiről. Így indult a szeretetszalag hazai értékesítési útjára és így tudja Timi és Péter már könnyebben átadni mindenkinek az egyedi jelöléstechnika fontosságát, legyen szó üzletemberről vagy csak egy ajándékán ámuldozó barátról.  

 

 Mit tanácsolnak azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Bármilyen iparágban, szolgáltatásban is tevékenykedsz, legyen specializált tudásod és nagyon figyelj vevőidre és az ő igényeire. Ha megteszed ezeket, könnyen sikerre viheted bármilyen ötleted, terméked vagy szolgáltatásodat.-Salamon Péter és Tarnai Tímea, a Kódguru ügyvezetői 

 

 

Egy kérdés: Te mit írnál a szalagra, és kinek adnád? 

 

Major Zsuzsanna, újságíró 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7112912819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása