Irány a hold! 24 órás ötletmaratonnal alakítjuk a jövőt! #értékesötletek
2017. augusztus 25. írta: MajorZsuzsanna

Irány a hold! 24 órás ötletmaratonnal alakítjuk a jövőt! #értékesötletek

img_2193.PNGNéhány éven belül olyan új szakmák jelennek meg, amikről talán még nem álmodtunk. Vajon milyen lesz a munka világa 5,10, 15 év múlva? Szabadúszók fognak dolgozni, akiknek már csak emlék lesz a nyolcórás munkarend? Mindenkinek lesz egy robotcsapata, akiket felügyel, és így alakítják a napi feladatokat? Magyarország több vezető, jövőformáló márkája, cége a World of Work MoonShot projektben vár új ötleteket, hogy időben felkészüljenek a változásokra. Bejutottam a versenybe! Kövessétek a kalandot!

Ezt a cikket a telekocsiból írom, az autópályáról, éppen Budapestre tartok, hogy részt vegyek a 24 órás hackatlonon, ötletmaratonon. Szabadság. Mi sem természetesebb, mint egy haladó kocsiból dolgozni. Ez 2017. De mi lesz később? Hogyan alakul a munka világa? Több vezető cég erre keresi a kérdést. Ötleteket várnak, csapatokat a rendezvényre, amire utazom, akik 24 óra alatt, közös munkával, projekteken dolgozva megtervezik a jövő munkahelyét. Rettentő izgalmas. Itt olvashattok róla, kik támogatják a projektet, nem akarok külön kibontani, olyan nevek vannak, mint az Aon Hewit, a Nestlé, a Telekom, a Microsoft... http://wowmoonshotbyaon.com/

Hogyan jutottam be?

Jelentkeztem a fenti linken az ötletemmel. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, köze van az értékes ötletek bloghoz, illetve az értékes ötletek megmutatásához, valamint egy virtuális szerkesztőség kialakításához. :) 

Ezután egy zsűri döntött róla, hogy bekerültem azok közé, akik részt vehetnek az ötletmaratonon, auguszuts 25-26-án. Ide utazom most. Itt csapatokban dolgozunk majd tovább, lesz egy elődöntő, és egy döntő. A fenti linken érhetitek el az élő közvetítést. Tartsatok velünk, és szorítsatok nekünk, mindannyiunknak. :) 

A facebook oldalamon hozok posztokat, de kövessétek a majormedia.hu és az értékes ötletek facebook oldalát is, mert élőben jelentkezek majd be. 

Az insta sztorimon folyamatos VIP tartalmak lesznek @kreativujsagiro neven követhettek. 

Tartsatok velem ebben a 24 órában! Irány a hold! #wowmoonshot2017

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312778156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása