Ezek a kérdések foglalkoztatták a Robbanj be a köztudatba! képzés nagymegyeri résztvevőit
2018. május 22. írta: MajorZsuzsanna

Ezek a kérdések foglalkoztatták a Robbanj be a köztudatba! képzés nagymegyeri résztvevőit

Minden cégvezetőnek, vállalkozónak az a legégetőbb kérdés, ami akár napi problémaként jelentkezik a cégében. Vass István és Dienes Attila nagymegyeri képzésükön ezekre is választ adtak a résztvevőknek.

 img_20180518_081648.jpg

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Vass István a Business Booster Network alapítójának meghívására Dienes Attila a Dienes Management Academy tulajdonosa tartott képzést Nagymegyeren, 18-án. Az előkészületek része volt az a két beharangozó cikk is amit itt és itt olvashatsz.  A képzés abban is egyedülálló volt, hogy korábban még sohasem tartottak a térségben kifejezetten a PR-ra épülő előadást, tréninget, képzést. 

img_20180518_081722.jpg

Hogy mire voltak a leginkább kíváncsiak a résztvevők? 

Kérdésként érkezett többektől a hatékony munkaerő megtartásának módszere, az, hogyan érdemes ösztönözni a munkatársakat annak érdekében, hogy jobb csapatként dolgozzanak együtt, vagy hogyan érdemes megszólítani az újakat.

Volt aki azt nyilatkozta, hogy az eseménypromóció, kommunikációjának letisztításáról is sokat tanult, vagy arról, hogy mi kell az ügyfélnek, hogyan kell megszólítani. Az új kapcsolatok kialakításához is kaptak segítséget a résztvevők. 

A visszajelzések között olyan is volt, ami azt emelte ki, hogy a kis, kezdő vállalkozásoknak is igazán hasznos egy ilyen képzés, és megemlítették azt is, hogy fontos az időbeliség megtalálása egy eseménypromóciónál is, illetve az is, hogy hogyan lehet egy cég sikeresebb, eredményesebb, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan arra  szintre fejleszteni, amire szeretnénk.  

A Business Booster Network eseményeit, híreit ITT követheted, a Dienes Management Academy oldalát ITT tudod figyelemmel kísérni. 

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3813992780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása