Mit keres 11 magyar cégvezető Egyiptomban? #értékesötletek
2019. január 19. írta: MajorZsuzsanna

Mit keres 11 magyar cégvezető Egyiptomban? #értékesötletek

Sharm El Sheikh-ben töltenek egy hetet, és nem azért, hogy megcsodálják a Piramisokat, vagy a helyiekkel kössenek üzletet.

camel-3847176_960_720.jpg

 

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Most a magyar cégvezetők Európában egyedülálló módon a Dienes Management Academy teljesen cégre szabott prémium képzésén vesznek részt. Az ország minden tájáról érkeznek, sőt még határon túlról is.

„Eredetileg 8 főt terveztünk, de „sajnos” túljelentkezés volt. Még véletlenül sem nyaralni megyünk. Kőkemény képzésről fog szólni ez a hét. Itt napi tíz órát foglalkoznak majd a vezetők a cégeikkel, ami összeadva több mint 1000 óra tanulást jelent. Nincs másik ilyen képzés Európa-szerte, ahol egy konzultáns az ügyfeleit Egyiptomba utaztatja, hogy fejlődjenek.” - árulta el Dienes Martin a DMA közönségkapcsolat tartója.
nevtelen_68.png

Mint kiderült, az utazás célja nem kifejezetten turisztikai célzatú, és szó sincs arról, hogy kecskét szeretnének cserélni a helyiekkel az egyik ügyvezetőre. Bár Dienes Attilát A Legőrültebb Konzultánsként ismerik, így a megszokott jókedv garantált, de mégsem viccelik majd el ezt a hetet.

„Igaz, hogy 5 csillagos szállodában leszünk, és senkit sem zárunk be a szobájába, vagy tiltunk el attól, hogy megismerje ezt a csodás helyet. Mégis tanulni, tervezni utaznak el velünk a cégvezetők. A résztvevők megálmodják a cégük teljes jövőképét, akár 5-10, vagy 20 évre előre, amit cégre szabva, egyénileg dolgoznak ki. Egy ideális képet alkotnak arról, hogyan tud a legjobban működni a szervezetük. Kigyomláljuk az olyan problémákat, mint a stressz, rossz belső kommunikáció, szervezetlenség, és időhiány. Helyette garantáltan lesz szabadidejük, és egy átlátható, célirányos szervezet, ahol stresszmentesen dolgoznak a munkatársak és a vezetők.” - mesélte Martin.

img_0588_5.JPG

Dienes Attilát, a Dienes Management Academy tulajdonosát, A Legőrültebb Konzultánst is kerestük a témával kapcsolatban, de ő azt mondta, nem akar nyilatkozni addig, amíg nem tudja, pontosan hány kecskét is ér 11 cégvezető. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7214572484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása