2017 legolvasottabb cikkei a blogon #értékesötletek
2017. december 16. írta: MajorZsuzsanna

2017 legolvasottabb cikkei a blogon #értékesötletek

Mutatom a nagy rekordereket. Rájuk voltatok a legtöbben kíváncsiak.

desk-1399811_960_720.jpg

Olvasd újra őket a linkekre, vagy a képekre kattintva!

Carlo, az órásmester 32 éve alapította vállalkozását #értékesötletek

Háromszor fosztották ki az üzleteit, de mindig újratöltötte. Pintér Károly az első vállalkozók között volt, akik órákat árultak, javítottak. Nagy szerelme az antik órák restaurálása, ami legalább 5 szakma tudását igényli egyszerre. Szerinte egy szép óra divatkellék, de az igazi emberi értékeket nem helyettesítheti semmilyen tárgy. 

 

24 éve készítenek isteni hamburgereket #értékesötletek

Imre Tibor és felesége Imre Tiborné 24 évvel ezelőtt mindenüket kockára tették, hogy üzlethelyiséget tudjanak vásárolni egy kisvárosi piacon. Azóta már két helyen is árulják  bevált összetételű hamburgereiket és szendvicseiket. Szinte már az összes visszajáró vendéget ismerik, van aki már az unokájával megy falatozni hozzájuk. 

 

Gabi 15 évesen Milánóban modellkedett #értékesötletek

Nacsa Gabriella alig múlt 15 éves, amikor Milánóba hívták divatbemutatóra. Modellkarrierjét azóta folyamatosan építi. Azt mesélte, egészen kislány kora óta tudta, ezzel szeretne foglalkozni. Hogy, mi az álma? Itt van a cikkben!

mini-6.jpg

 

Magyar sikertörténet sexy bikini fronton #értékesötletek

Azt ismered, amikor a kis fehércsipkés, a dögös fekete és a vad piros elmennek sétálni? Falatnyi, nagyon sexy fehérnemű alsókat és bikiniket tervez egy makói fiatal vállalkozó házaspár. Hitről, kitartásról, sikerről beszélgettünk velük. Forró képek a cikkben!17691004_1456734444398008_938402858_n.jpg

 

Timi megálmodta a helyet, ahol enni és lenni is jó! #értékesötletek

Sebő Tímea szüleitől tanulta a vendéglátás alapjait. A szülei lángos sütödéje messze földön híres volt, gyermekként sok időt töltött ott. Úgy is mondhatnánk, hogy a vérében van a vendéglátás, mindig mosolyogva, szenvedéllyel végzi a munkáját. A legnagyobb álma, hogy bármit tesz, azt örömmel tegye, és úgy érezze mint most, hogy: szeressen és szeretve legyen. Na ez a hangulat tölti meg a Falánk Falodát.

18555204_1996350017045955_409726091_n.jpg

 

Limara: Legyenek bátrak és merjenek nagyot álmodni! #értékesötletek

Libor Mária, Limara az egyik legnépszerűbb hazai gasztroblogger. Kenyérsütést otthon ma már el sem lehet képzelni valamilyen Limarás recept nélkül.Online maga köré gyűjtötte a sok lelkes háziasszonyt, házipéket, videói több tízezres nézettségűek. Limara Péksége nevű facebook oldalának közel 80 ezer követője van. Értékes Ötleteket bemutató interjúsorozatunk aktuális részében vele beszélgettünk.

 

Eszter kitalálta a Bármitartót! #értékesötletek

Eszter egy teljesen más formában képzelte el a horgolást, mint amit megszokhattunk. A nulláról építette fel kézműves vállalkozását, a Bármitartót! Izgalmas, kreatív és tök jó!

 

Három generáció, tradicionális receptekkel #értékesötletek

Papp Dániel cukrász nagyszülei nyitották meg az üzletet, ahol mára három generáció tanulta ki a mesterséget. Az Eszterházy-torta saját családi recept alapján készül a mai napig. Nyitottak egy új fagyizót, és mindig kitalálnak valami kreatív dolgot, ami vonzza a hűséges vásárlókat. 

 

Kávéval tervezett újra, és tudni akarja, hogy mi vár rá az útja végén #értékesötletek

Az uszoda és ő, két elválaszthatatlan fogalom. Zsigrai János évtizedekig dolgozott Pécsett a vizes-sportok szolgálatában, tavaly ősszel azonban éles fordulatot vett az élete. Otthagyta – igaz, nem teljesen – a sportéletet, és kávézót nyitott az egyetem közelében. A minőséget tekintve ma már a város legjobb kézműves kávékészítői között tartják számon, és bár sok nehézséggel kellett és kell is megküzdenie, 52 évesen mégis halad a saját útján, mert látni akarja, hogy mi várja a végén.

zsigrai_janos.JPG

 

Szponzorált tartalom? Így kell posztolnod a Gazdasági Versenyhivatal szerint! #értékesötletek

Végre jött valami állásfoglalásféle. Olyasmi. Vagy valami izé...de azért tartsd be, mert bünti lesz a  vége!

 

Major Zsuzsanna, újságíró

 Szavazz facebook oldalunkon, hogy neked melyik cikk tetszett az idén a legjobban!

Likeold facebook oldalunkat! 



A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5913505247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása