Timi megálmodta a helyet, ahol enni és lenni is jó!  #értékesötletek
2017. május 16. írta: MajorZsuzsanna

Timi megálmodta a helyet, ahol enni és lenni is jó! #értékesötletek

Sebő Tímea szüleitől tanulta a vendéglátás alapjait. A szülei lángos sütödéje messze földön híres volt, gyermekként sok időt töltött ott. Úgy is mondhatnánk, hogy a vérében van a vendéglátás, mindig mosolyogva, szenvedéllyel végzi a munkáját. A legnagyobb álma, hogy bármit tesz, azt örömmel tegye, és úgy érezze mint most, hogy: szeressen és szeretve legyen. Na ez a hangulat tölti meg a Falánk Falodát.

18555204_1996350017045955_409726091_n.jpg

PR CIKK/REKLÁM/HIRDETÉS

Mi volt a legértékesebb ötleted, és hogyan építetted fel?

Sebő Tímea, egyéni vállalkozó, Falánk Faloda: Hatalmas álmokat tudok szőni! Erre még a szüleim tanítottak, és nagyon hálás vagyok nekik ezért. Azért jó álmodozni, mert mindamellett, hogy hitet ad és segít célokat kitűzni, terápiásan is gyógyító hatással van a zord világ elől menekülő lélekre.

18518837_1996297503717873_581329846_n.jpg2015 nyarán változás következett be az addigi életemben, újra reményekkel telve, sokkal színesebbnek, lehetőségekkel telinek láttam a világot, ugyanakkor bennem is lehetőséget láttak. A Falánk Falodát három évig más üzemeltette előttem, amit szinte készen vettem át. De természetesen szükség volt az egyéniségemre, az álmaimra, ötleteimre a siker megvalósításához. Ennyi a titkom: a lelkesedő énem. 17201086_738557202986748_2058463970515186219_n.jpgÍgy adott volt egy gyorsétterem hellyel és névvel együtt, de szerettem volna új recepteket, ételeket behozni. Izgalmas időszak volt, együtt kísérleteztünk hónapokig a szeretteimmel, akik mindeközben végig mellettem álltak. Így született meg az egyedi hamburgerünk, ami kizárólag minőségi alapanyagokból és sajátságos elkészítési módszerrel kerül a vendég tányérjára. 15036614_675033806005755_3588980573895445074_n.jpgUgyanakkor arra törekedtünk, hogy olyat tudjunk nyújtani a vevőkörnek, ami még nincs Makón. Így született meg a gofri ötlete, ami a 80-as évek ízvilágát idézi.12795571_558061214369682_8487839357958496084_n.jpg

2015 októberében nyitottam. Felidéztem gyermekkorom vendéglátós élményeit, ugyanis a szüleim valamilyen formában mindig ennek a szakmának éltek. Édesapámék voltak az első lángossütők a városban. Az általaluk működtetett fürdő büfében szerzett tapasztalatok, és következetes, határozott elvárásai tanítottak meg a szakma szeretetére, a vendég tiszteletére.18518830_1996297470384543_1216442792_n.jpg

Milyen terveid vannak?

Sokat gondolkoztam a bővítésen, de rájöttem, hogy nincs rá szükség, mert  az otthonos környezet, éppen ez a kis látványkonyha teremti meg azt a lehetőséget, hogy az ide betérők ne csak úgy érezzék, hogy  bejöttek enni valamit gyorsan, hanem beszélgetünk, elmesélik a napjuk történéseit. Sokszor érzem azt, hogy olyanok vagyunk, mint egy család, akik éppen a konyhában beszélgetnek. Így lett közösségi tér is a Falánk Faloda, ahova beugranak az iskolások egy szendvicsre, itt reggeliznek, ebédelnek vagy vacsoráznak az emberek.

Mindig vannak előttem új célok. A legnagyobb álmom, hogy bármit teszek, azt örömmel tegyem, és úgy érezzem mint most, hogy szeressek és szeretve legyek.

12744159_551605611681909_5150180336289804406_n.jpg

Mit tanácsolsz azoknak, akik most indulnak el az útjukon?

Engedjék szabadjára a fantáziájukat, a kreativitás az alapja mindennek. Mert lehet minden utcában például egy fodrász, vagy egy büfé, de keresse meg azt az egy dolgot- vagy akár többet- amiben ő egyedi. Fontos a reális árrés, és hogy a vendég a pénzéért azt kapja, amit kér. A túl olcsó mindig gyanús, a túl drága pedig félelemkeltő lehet. Sebő Tímea, egyéni vállalkozó, Falánk Faloda

Major Zsuzsanna, majormedia.hu
Ha tetszett  cikk oszd meg, és likeold az oldalunkat! </div

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7912508149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása