Heti összefoglaló: a legek hete
2017. május 22. írta: MajorZsuzsanna

Heti összefoglaló: a legek hete

Vasárnapi összefoglaló helyett, most itt egy hétfői. A múlt hét a legekről szólt. Olyan anyagokat készítettünk, amik csak úgy hasítottak az éterben.

balance-1372677_1280.jpg

Nyitottunk a világ felé! Újra, és újra megtesszük, két okból: minél többen halljatok az Értékes Ötletekről és az ötletgazdákról, illetve, hogy határtalanul írjunk az ország, vagy a világ bármely pontján élő vállalkozókról, alkotókról, iparművészekről. Az IdoInfo.hu oldal kulisszái mögé lestünk be szombaton, Imre arról mesélt, hogyan született meg az oldal, és hogyan alakították ki facebook közösségüket.
beach-1436821_1280.jpg

Puskás Peti mesélt nekünk az ő legértékesebb ötletéről pénteken. Nagyon imádjuk, amit üzent azoknak, akik most indulnak el az útjukon. Szerdán ismét a csajoknak kedveztünk, Joseph Nagell ékszereket mutattunk, és megmutattuk mögötte a sztorit és az embert is. Hoztuk nektek az East Festet, Kelet- Magyarország nagy buliját. 

Timiről szóló anyagunk rögtön a legolvasottabb 3-ba került be, iszonyatosan aktívan likeoltátok, osztottátok is a cikket, így sokkal több emberhez jutott el. A hetet Gergely Gáborról szóló anyagunkkal indítottunk, ez egy nagyon erős rajt volt. Sokan mondtátok, írtátok, hogy jó volt olvasni a sztorit, látni az embert a vállalkozás mögött. A legtöbben mobilról kattintottatok, és facebookról érkeztetek hozzánk, de sokan jöttetek Indexről is, hiszen a Puskás Petiről szóló cikk kikerült Index2-re! Éljen! 

rock-1771916_1280.jpg

 Számok:

- közel 38.000 lapletöltés a blogon

- a napi átlag olvasószámunk stabilan 500 fölött van. :) 

- 55 cikk 

- 618 likeoló facebookon

- Index2 megjelenés

- folyamatosan tízezer fölötti facebook elérés

- 832-en  likeoltátok a héten készült cikkeket

- 3 új település a térképünkön: Ópusztaszer, Székesfehérvár, Kecskemét

Nagyon köszönjük! 

Major Zsuzsanna, majormedia.hu
fotók: pixabay

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9012531445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása