Nyomunkban a média - novemberi összefoglaló
2017. december 09. írta: MajorZsuzsanna

Nyomunkban a média - novemberi összefoglaló

Egyre több helyen jelennek meg azok, akiket megmutattunk interjúban. Elkészült ehhez egy szolgáltatás is. Ez volt  a november. 

 paint-2985569_960_720.jpg

- 100 facebook likeot gyűjtöttünk közösen az oldalnak egy hónap alatt. Köszi, hogy még mindig hihetetlen számban osztjátok a cikkeket, és gratuláltok alatta az interjúalanyoknak. 

- 130.569 lapletöltöltést hoztak a cikkek eddig összesen a blogon

- rekordot döntöttünk novemberben, az egyik héten 1000 fölötti átlagos napi olvasószámmal

- rendszeres Bors megjelenések, de máshol is szerepeltek az interjúalanyok a megjelent cikkek után. Felkeresi őket a média. 

Elkezdtem a hírmenedzseri tevékenységemet, ami úgy foglalható össze, hogy segítek hírt írni rólad. Megtalálom, mi lehet hírértékű, és megírom a cikket. Erre készítem most a felületet, mert a média mindenkié. 

Indexen is kinn voltunk újra, a GVH állásfoglalásáról szóló cikkünkkel, erről készítek egy alaposabb összefoglalót majd, mert sokaknak nem egyértelmű mit és hogyan lehet. 

 A blog még nincs készen. Ezer tervem van. Nincs élesítve sok, sok minden. Szóval, a lényeg, hogy mindig fejlődünk. 

 

 Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4713466005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása