Kicsi a bors, de sokan osztjátok!
2017. június 12. írta: MajorZsuzsanna

Kicsi a bors, de sokan osztjátok!

Hatalmas június második heti respect mindenkinek, aki velünk van!spices-1914130_960_720.jpg

Picit ellazáskodtuk június második hetét, de ez csöppet sem látszik meg az olvasottság számokon. Sőt, facebook rekordot döntöttünk! Hogy minek köszönhető a sikerünk, és miért érezzük úgy minden nap, hogy fejleszteni fogunk, és miért dolgozunk azon, hogy minél több tartalmat állítsunk össze?

Összegzem:

- értékes ötleteket felmutatni

- megmutatni az ötletgazdákat, a történeteket, az embert

- rengeteg likeot kapunk és megosztást. Ez azért nagyon fontos nekünk, mert a blog önmagában nem ér sokat, mindössze egy online felület, azzal, hogy ti osztjátok a tartalmakat tudunk eljutni minél több olvasóhoz. Máshogyan nem menne ez az olvasottságszám, és érdeklődés.

- mert veletek vagyunk így egy csapat, úgy is mondhatnánk, hogy ti vagytok a nyilvánosság!

- mert szeretjük csinálni. Az ötletgazdák mesélni, én pedig írni, fotózni, videózni, megmutatni őket. 

A hét anyagai: az Oázis Panzióról mesélt Gábor és Edina, szuper történet kerekedett ki belőle. Hoztuk nektek Papp Dánielt, aki a háromgenerációs cukrászatukról mesélt nekünk. Ez több mint 14.000-es facebook elérést generált, így ez lett a legolvasottabb facebook posztunk!
date-2284993_960_720.jpg

A legutóbbi összefoglaló anyagunkban összegeztük, hogy több cikkünk is kikerült Index2-re, azon leszünk, hogy tartsuk ezt a tendenciát, bár a szerkesztők döntenek minden esetben arról, éppen melyik blog írása kerül ki.  

Több mint 47.000 lapletöltésnél vagyunk, a legerősebb napon közel 5000-en voltatok itt. A legtöbben Makóról likeolják az oldalt, ezt Szeged majd Budapest követi. Sokkal több vidéki és fővárosi anyag lesz, biztosan billen hamarosan a mérleg ebből a szempontból. 

Köszi, hogy velünk vagytok! Beszéljetek rólunk minél többen!

Major Zsuzsanna

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812587695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása