Közösségi tér lett a Kati Patika #értékesötletek
2021. augusztus 09. írta: MajorZsuzsanna

Közösségi tér lett a Kati Patika #értékesötletek

Nagyobb hely, élénkebb színek, szélesebb áruválaszték- ezzel nyitott újra, kis szünet után augusztus 9-én a megújult Kati Patika. Változatlanul a Hagymatikumhoz vezető sétáló utcában van a bolt, és ugyanúgy a vevő az első. Ami változott az a design, a tér és néhány vásárlóbarát megoldás.

25.jpeg

TÁMOGATÓI TARTALOM

„Tegnap este kilenckor még a polcokat rendezgettem, hogy minden tökéletes legyen. Nem is tudom, mikor izgultam ennyire utoljára”- mesélte csillogó szemekkel Kádárné Vajdovics Ibolya, a megújult Kati Patikában állva.

„Nagy segítség volt a család, Viktor és Dóri  és Döme is pakolt. Nonstop rendezgettem, 4 napja, mi, hova kerüljön. A mamától a keresztanyuig, a barátoktól kezdve mindenki segített. Cipekedtünk, szereltük a bútorokat”- folytatta.

0.jpeg

A megújult Kati Patikába lépve ami azonnal szembetűnő, hogy tágasabb, nagyobb lett a  tér. A vevők odaléphetnek több polchoz is, kézbe vehetik az árut, nézegethetik. Természetesen a szakmai segítség ugyanúgy rendelkezésre áll, kérdezni lehet, tanácsot kérni, beszélgetni. Ibolya mellett Kati néni is be-benéz még a boltba.

1.jpeg

Kiderült az új polcok, már 1.5 éve várták, hogy végre a helyükre kerüljenek, de a koronavírus miatt a Kati Patika nem zárhatott be a felújítás idejére, hiszen az embereknek szükségük volt a termékekre, immunerősítőkre, vitaminokra. Ibolya elmondta, nem akarták akkor bezárni ezért a patikát, hanem most a nyári időszakban, amikor mindenki pihen, lazít kicsit.

2.jpeg

Kifestettek, új lámpák, díszek kerültek a Kati Patikába, a tágasabb tér közösségi térként is funkciónál, ahol kényelmesen lehet beszélgetni, tanácsot kérni.

Az elmúlt időszakról Ibolya azt mondta, azt vette észre, hogy elfáradtak az emberek. Ránk fér a lazítás, a megújulás.

4.jpeg

Tisztítás, stressz oldás terén milyen termékeket kerestek leginkább az utóbbi időben? Miket javasolsz?

A méregtelenítés nagyon fontos. A májat, az epét, a gyomrot is tisztíthatjuk. Az utóbbi időszakban el is kényelmesedtünk, több mindent vettünk magunkhoz – nem csak táplálékban. Szellemileg is, mentálisan, lelkileg ez azért igencsak megterhelő mindenkinek. Ha az emésztőrendszerünk rendben van, akkor minden rendben van. A májtisztításra is van több termékünk, a máriatövis az alapja. Jól ki lehet egészíteni egy halolaj kúrával, ami a zsírmájat hozza helyre. A zsírbontásra a jó minőségű, magas EPADHA tartalmú halolaj az, ami a hasi zsírt, a zsírmájat szépen takarítja.

21.jpeg

Az articsóka viszont az epére hat. Akinek vannak epeproblémái, esetegesen epeműtött, epeköve van, azoknak nagyon jó különben az articsóka. Attól függetlenül, hogy nem szeretne méregteleníteni, egy ilyen articsóka kúrát az nyugodtan lehet csinálni. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlható vérnyomástól, egészségi állapottól függetlenül lehet fogyasztani. Ezt indiai ginsengnek is szokták nevezni, nagyon jól stabilizálja az embert, a kedélyállapotát is jó szintre hozza.

6.jpeg

Akkor hogyan méregtelenítsünk?

A méregtelenítésnél ha a máriatövis kúrát választjuk, mindig azt szoktam mondani, hogy este lefekvés előtt, vagy vacsora után kellene fogyasztani, mert a májunk a hajnali órákban a legaktívabb. Addigra szépen felszívódik, bármilyen termékről is van szó – akár egy olajról, akár egy kapszuláról, vagy teáról – teljesen mindegy. Ezt maximum 3 hónapig lehet folyamatosan fogyasztani, utána pihentetni kell.

23.jpeg

Mit szoktál még javasolni, ha bejön valaki, és azt mondja nagyon lehangolt, nagyon stresszes, szorong?

Több mindent meg szoktam kérdezni. Szed-e esetleg gyógyszereket? Megkérdezem, mivel telnek a napjai, mikor érzi magát rosszul. De mondjuk, ha álmatlanságban szenved valaki, mindenféleképpen a több mozgást szoktam javasolni. Ilyenkor nem nagy kedve van az embernek kimozdulni. De, ha egy nagyobb sétát tesz a lakókörnyezete körül, kiszellőzteti a fejét. Jobb lesz a vérkeringése. Nyugodtabban fog aludni. Természetesen vannak erre gyógynövények is. Akár az orbáncfű,  a citromfű, akár egy levendula.

9.jpeg

Azt vettem észre, hogy elfáradtunk ebben a pandémiás időszakban, életmódváltásba érdemes belekezdeni. Ehhez is vannak termékeink. A méregtelenítéshez, és azután az egészséges táplalákozásra való átálláshoz is. Van burgurunk, kuszkuszunk, de útimagfű héjunk is, chiamagunk. Vannak lassú felszívódású köreteink, amikkel ki lehet egészíteni az étkezéseket. A nagy meleg a vérnyomásra is hatással van, akiknek ingadozik a vérnyomása, annak érdemes erre külön odafigyelnie, ebben is tudunk segíteni, teákkal, kapszulákkal, hogy stabilizálódjon.

26.jpeg

A Kati Patika továbbra is a megszokott profizmussal, kedvességgel vár mindenkit a megszokott helyen a Makovecz téren, immáron megújult környezetben. 

Major Zsuzsanna, hírmenedzser

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116654878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása