Csirkemell recept- kerti kemencében!  #értékesötletek
2018. május 04. írta: MajorZsuzsanna

Csirkemell recept- kerti kemencében! #értékesötletek

A mobil kemencében  és grillben ropogósra sülnek a tészták, és húsok, és már az is egy hatalmas élmény, ahogyan köré gyűlhetünk. A mozgatható kerti kemence és grill a 2018-as nyár nagy slágere lehet! Csirkemell recepttel!

szponzorált tartalom

 Könnyen mozgatható, ínycsiklandó ételeket készíthetünk benne. Limara gasztroblogger is használta már, és persze nagyon hangulatos akkor is, ha a családnak, barátainknak vagy ismerőseinknek szeretnénk egy sütögetős nyári programot összehozni. 

A Váll-ker Kft kifejezetten erre a célra készítette el ezt a kemencéket: 
mobil_kerti_kemence_szorolap.jpg

 

A másik tuti tipp a VULCANUS GRILLSÜTŐ

A Magyar Termék Nagydíjas Kemencés és Hagymás Grillfesztivál egyik kedvenc eleme ez a grillsütő, amit már sokan teszteltek. Isteni finomságok készülhetnek benne, a hús nem szárad ki, a faszénnek köszönhetően nagyon finom ízeket kapnak az ételek. 

vulcanus_grillsuto_szorolap.jpg

 

Mit szólnátok egy nagyon finom, gyors, kemencés csirkemell recepthez?

A csirkemellett vágjuk vékony, ujjnyi csíkokra és tegyük bele egy tálba. Öntsünk rá kevés olíva olajat, pici sót és borsot, ha szeretitek a csípős ízeket, akkor egy pici erős fűszer is mehet rá. Kell még rá 3 evőkanálnyi ketchup, és egy gerezdnyi aprított fokhagyma, vagy fokhagymaporból egy kicsi. Ezután fedjétek le, és hagyjátok állni egy negyedórát. Miután az ízek átjárták a húst, tegyük tepsibe, a tetejére tehetünk bacont, ízesített sajtot, túrót is. Ezután mehet a kemencébe! Nem kell neki sok idő, 15 perc alatt el is készül a finomság! Jó étvágyat!

A termékeket itt tudod beszerezni!

Váll-ker Kft.

6900 Makó, Návay Lajos tér 8.

Telefon: +36 62/511 040

Fax: +36 62/212 806

Központi e-mail: vall-ker@vall-ker.hu

Bemutatóterem telefonszáma: +36 62/219 448, +36 30/375 7434

Bemutatóterem e-mailj: bemutatoterem@vall-ker.hu

A cikkben szereplő Váll-ker Kft. a Milliós Blog Projekt egyik résztvevője, támogatója. Erről itt olvashatsz többet!

 Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2613890010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása