Oh, ne nézz rám!- sexy klippel jött ki a The9Strings! #értékesötletek
2018. április 19. írta: MajorZsuzsanna

Oh, ne nézz rám!- sexy klippel jött ki a The9Strings! #értékesötletek

Titokzatos félhomály, csábító mozdulatok- ilyen az a The9Strings új klipje, ami egy Arany-vers feldogozása is egyben. Ki lehet a titokzatos hölgy a klipben?  

nevtelen_51.png

szponzorált tartalom

"Ezzel a verssel tudom a legfinomabb módon kifejezni a hölgyek irányába, hogy fogadjanak el minket férfiakat úgy ahogy vagyunk. E mellé már csak egy sejtelmes, határozott lüktetésű dallam kellett és máris a szívekhez szólok. Ez volna a hódolat amit ezzel a dallal igyekeztem kifejezni. A videót mint mindig Bakacsi Márk, az Evidence Group  közreműködésével sikerült felvennünk. A fényeket Vizi Gábor az Onion Sound Systemtől adta. Alapjában véve Tóth Árpád a zeneért és a hangért felelős, Majoros Péter énekes, szöveg író és a kreatív megvalósítások felelőse, Bakacsi Márk pedig a videók munkálatait viszi a vállán"- mesélték a srácok.

Ki szerepel a videóban?

A videóban szereplő hölgy titokzatosságát továbbra is szeretnék megőrizni. Így az nem derül ki, ki is vezeti végig a kíváncsi szemeket a dallamok között. A vers finoman megfogalmazott üzenetével éles ellentétben áll az erotikus tartalom. Ezt az ellentétet feszültségkeltés és kizökkentés céljából használták. A dalt sanzel stílusban írták, ami a franciák jellemző zenei stílusa, a romantikát és a szerelmet hivatott zeneileg kifejezni. A romantikus hangzást nagyon jól ki tudja emelni a testi vágyak megjelenése videó formában.

Olvasd el a srácokról szóló korábbi cikket is! 

Arany János: Oh, ne nézz rám  

 

Oh! ne nézz rám oly sötéten
Pályatársa életemnek,
Mint midőn az őszi-felleg
Húzza árnyékát a réten;
Nézz szelíden, nézz mosolygva:
Férfié az élet gondja.

Bárha csügged hív barátod,
Nincs enyelgő tréfa nyelvén,
S a kemény sors vésze kelvén
Arcom elborulni látod:
A te szíved ez ne nyomja:
Férfié az élet gondja.

Dörgve hull a nagy zuhatag,
Szirthez illik rémes árnyék;
De szelíd a rónatájék,
Zengve lejt a völgyi patak,
Mely a zöld virányt befolyja:
Férfié az élet gondja.

Hát ne nézz rám oly sötéten;
Zúgjanak bár künn a vészek,
Csak ez a kis enyhe fészek
Ez maradjon mindig épen:
Szívem a bajt könnyen hordja:
Férfié az élet gondja.

(1852)

 Major Zsuzsanna kreatív újságíró, hírmenedzser

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről ide kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6613849096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása