Gifthunter! Finisben a szavazás, te is segíthetsz! #értékesötletek
2018. március 09. írta: MajorZsuzsanna

Gifthunter! Finisben a szavazás, te is segíthetsz! #értékesötletek

Húzzunk bele, és segítsünk egy értékes ötletgazdának! A Gifthunter ajándékvadász ötletről mi számoltunk be először. Most részt vesznek egy versenyen. Egyetlen kattintással, te is segíthetsz, hogy győzzenek! 

 

logo-382x240.png

Már csak pár óra van hátra, mutassuk meg, hogy az értékes ötletek mellett állunk!

A Gifthunterről ITT ÍRTAM. 


Képzelj el egy applikációt, ami szó szerint behozza a boltodba a vásárlókat. A GiftHunter olyan mint a Pokemon Go, csak hogy itt ténylegesen ki kell nyitnod a dobozt, amit megtaláltál. Sőt, ami benne van, a tied is lehet! Az év vásárlásösztönző fogása lehet a magyar applikáció. Már csak március 10-ig lehet szavazni! Hogyan?

 

Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.

 800.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7213727386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása