A GiftHunter az év magyar vásárlásösztönző fogása lehet! #értékesötletek
2017. június 17. írta: MajorZsuzsanna

A GiftHunter az év magyar vásárlásösztönző fogása lehet! #értékesötletek

Képzelj el egy applikációt, ami szó szerint behozza a boltodba a vásárlókat. A GiftHunter olyan mint a Pokemon Go, csak hogy itt ténylegesen ki kell nyitnod a dobozt, amit megtaláltál. Sőt, ami benne van, a tied is lehet! Az év vásárlásösztönző fogása lehet a magyar applikáció, amihez első körben 100 magyar partnerüzletet keresnek.

blonde-1503202_960_720.jpg

A mobil alkalmazás lényege az, hogy miután letöltötted a telefonodra, megnézheted, hol találhatsz ajándékdobozokat. Ha ezeket levadászod, akkor ami benne van az a tied. Lehet bennük tárgyra vagy szolgáltatásra szóló ajándék. Minden boltban, üzletben más és más várhat így rád.apparel-1850804_960_720.jpgMíg a játék egyik fele virtuális, a másik fele - maga a folyamat, ahogy megkeresed a dobozt-  teljesen a való világban zajlik, hiszen az app egy létező üzletbe visz be, ahol te, a saját kezeddel veszed le a polcról a dobozt, regisztrálod az azonosítót, amiért cserébe ott helyben megkapod az ajándékodat, amit megnyertél. Ez lehet egy termék vagy egy szolgáltatás is. 

A GiftHuntert Berényi Imre vállalkozó fejlesztette ki, és hívta életre. 100%-ig magyar fejlesztésű applikáció, ami már letölthető, elérhető mindenféle mobilra a www.gifthunter.hu oldalon. gifthunter_logo-e1495946812978.png

Miért értékes ez az ötlet?

A vevő besétál a boltodba, ahol az ajándék várja, miközben egy izgalmas játékban vesz részt. Neked pedig már csak azt kell eldöntened, mire használod ki a megnövekedett forgalmat. 

A játék július elsejétől lesz elérhető. Miért regelj már most? Ha játékos vagy, azonnal értesülhetsz majd a hírekről, és a regisztrált boltok termékei azonnal felkerülnek, így beelőzhetsz már most másokat.  
school-aden-2284257_960_720.jpgElső körben nem csak a játékosokat várják, hanem azt a 100 vállalkozást is, aki DÍJMENETESEN elhelyez egy dobozt, benne egy ajándékkal, pontosabban egy, az ajándékot jelölő kóddal, amit beváltanak az ajándékra. Aki most csatlakozik üzletként, az első ajándékdobozt, amit letehet, INGYEN KAPJA!woman-1329790_960_720.jpgTehát magyar vállalkozók jelentkezését várja a GiftHunter! Ha szeretnél az első 100 üzlet között lenni, ahol a te termékedre is vadásznak, akkor jelentkezz mielőbb a www.gifthunter.hu oldalon! 

Az alkalmazásról szóló híreket a majormedia.hu segít elkészíteni. 

Letöltés:

 

Ha nem csak a játék érdekel, hanem szeretnéd bemutatni magad, a vállalkozásod, a terméked vagy szolgáltatásod az Értékes Ötletek blogon, akkor IDE írhatsz.

Ha tetszett a cikk, likeold az oldalt, és oszd meg! 

Major Zsuzsanna, majormedia.hu
fotók: pixabay, gifthunter.hu

Likeold facebook oldalunkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr112601259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása