A reklámok életre kelnek- videós projekt indul! #értékesötletek
2018. január 22. írta: MajorZsuzsanna

A reklámok életre kelnek- videós projekt indul! #értékesötletek

Kóstolok, repülök, mászok, tesztelek és közben beszélgetek. A Brand Tester videós újságírója lettem, kövessétek a híreket és a projektet! 

nevtelen_44.png

Egy igazi nekem való feladat. A te saját tapasztalataidra épülő Márkatesztelő Parkot alkotott meg Czagány Alexandra és Szalma Ferenc Brand Tester néven. A reklámok életre kelnek majd március 11-én a Hungexpon. 

A rendezvény zseniális és igazi nagy kaland, amikor TE VAGY A MÁRKATESZTELŐ!

Egy helyen sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid legújabb termékeit, szolgáltatásait! Legyen szó ételek kóstolásáról, termékek teszteléséről, vagy szolgáltatások megismeréséről. Szépségápolás, tanulás, egészség, sport, játékok, háztartási gépek, autók, a legújabb játékok és high-tech termékek lesznek a parkban. 

INTERAKTÍV KALANDOK  10 SZEKTORBAN, több mint 100 élmény az egész családnak. 

Nézd meg a facebook oldalamra készített beharangozó LIVEot, és hallgasd meg, mi mindennel készülök én nektek, és hogyan kapcsolódom be a Brand Tester híradásaiba. 

Köszönöm Czagány Alexandrának és Szalma Ferencnek, hogy részt vehetek a rendezvény előkészítésében mint a Brand Tester videós újságírója, hírmenedzsere. 

Kövessétek a híreket, és vásároljatok jegyet mielőbb, hogy ti is átélhessétek, amit én, sőt, sokkal többet a Brand Testeren: www.brandtester.hu

Videók: https://www.youtube.com/channel/UChx-v6rbk6iKBrvk3-dF3eQ

Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2313595569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása