Higgy magadban! - milliót ér egy jó projekt! #értékesötletek
2017. október 18. írta: MajorZsuzsanna

Higgy magadban! - milliót ér egy jó projekt! #értékesötletek

30 millió forintot oszt ki az Erste Bank 3 nyertes pályázónak, ezzel segítve a céljaik megvalósulását.

business-561388_960_720.jpg

 Az Etrste Bank új projektje nagyon szimpatiukus nekem, mert segít értéket kutatni, felmutatni. Valahol ez a cél, és az Értékes Ötletek célja össze is cseng. Ezért adok most hírt erről. Háromszor 10 milliót lehet nyerni, vállalkozók, magánszemélyek, cégek is pályázhatnak az összegre, egyszerűen..

E mellett szakmai támogatást is ígérnek: "A pénzügyi hozzájáruláson kívül szakmai támogatást is nyújtunk nyerteseink számára a pályázati összeg leghatékonyabb felhasználásának érdekében. Az Erste Bank tapasztalt pénzügyi mentorcsapata a finanszírozás, az üzleti stratégiák és a marketing területén is személyre szabott és produktív tanácsadásban részesíti a sikeres pályázókat. " -olvasható a felhívás honlapján.

A pályázat menetét csak bemásolom ide, kattintsatok a linkekre:

1. Pályázási időszak

A pályázatokat 2017.08.21-től 2017.10.31-ig várjuk a pályázás oldalon keresztül. A beérkező pályázatokat a zsűri megvalósíthatóság, az egyediség, a fenntarthatóság és a tervezett társadalmi szerepvállalás mértéke szerint előszelektálja és a kiválasztott pályázatokat folyamatosan feltöltjük a Pályázatok aloldalra, ahol bárki számára megtekinthetőek.

2. Közönségszavazási időszak

A kiválasztott pályázatok listájára került projektekre 2017.11.20-tól 2017.12.15-ig lehet voksolni.

3. Zsűrizés

A legtöbb érvényes közönségszavazatot gyűjtő pályázat nyer. Az Erste Bank szakmai zsűrije további két jelentkezőt választ ki az 1-es pontban leírt szempontok alapján.

4. Eredményhirdetés

A három nyertes pályázatot 2017.12.20-án tesszük közzé a www.erstehiggymagadban.hu weboldalon.

 

Mire vártok még? Irány a hold! 

 

Major Zsuzsanna, újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4113014408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása