Teljes a létszám! 10/10! #milliósblog
2017. augusztus 31. írta: MajorZsuzsanna

Teljes a létszám! 10/10! #milliósblog

A tizedik nevünk: Czirják Norbert Tibor, a Makói Betyár Szociális Szövetkezet tulajdonosa. Annyira zseniális minden terület, ahonnan jött a 10 támogató, hogy már önmagában ez egy pozitív üzenet mindenkinek. Együtt többre vagyunk képesek. 
21167031_10155667413425948_6064634964150451505_o.jpg

Finisbe ért a Milliós Blog Projekt 10 nevének közlése. Itt az utolsó, a legtitokzatosabb. Egyelőre. Mert később egyre jobban megismerhetitek. A Makói Betyár Szociális Szövetkezet tulajdonosa, Czirják Norbert  Tibor a 10. támogatónk. Fokhagyma konyhakészre tisztításával, feldolgozásával és zöldségek savanyításával foglalkoznak.

Mi az ok amiért támogatja a blogot?

Tetszik az ötlet, és emlékszem nekem is mennyire jól jött volna anno, az első vállalkozásom indításakor hasonló segítség. Pacsi, és sok sikert kívánok hozzá!

alap-osszetevok_nelkul.jpg

Köszönet, hogy csatlakozott a Milliós Blog Projekthez! A felsorolás végére értünk. Most létre fogom hozni a közös, állandóan látható oldalfelületet, ami már egy komolyabb rendszerben működik. Nagy robbanás lesz a hír, mert az egész oldal kap egy üzleti blog formát, rendszert, és vele egy struktúrát.

Hatékonyabban, nagyobb reklámmal fog működni az Értékes Ötletek Blog. Ez máris egy plusz a Milliós Blog Projekt résztvevőinek!

Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5312793808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása