Ha lángos, akkor Zabálda! 10/7! #milliósblog
2017. augusztus 30. írta: MajorZsuzsanna

Ha lángos, akkor Zabálda! 10/7! #milliósblog

Készítettünk egy egyszerű, hétköznapi, igazi videót, még a majormedia.hu égisze alatt, amiben jóízűen falatoznak az emberek a Zabáldában. Zsíros kézzel, sótartóval a kézben, vagy éppen két falat között azt mesélték, miért szeretik annyira a finom lángost. nevtelen_14.png

Szénási László, a Zabálda tulajdonosa éppen grillezőt nyitni készül. A facebookon jelentkezett a Milliós Blog Porjektbe. Dolgoztunk már együtt, méghozzá ezen a kisfilmen, ami a lángosozóját promotálta. 

Most a Milliós Blog projektbe szállt be, és támogatja a célt: az értékes ötletek felkutatását, megmutatását. Köszönet, hogy csatlakozott a Milliós Blog Projekthez! Az új terveit, céljait hamarosan egy kicsit közelebbről is megismerhetitek majd, ugyanis vele még nem készült interjú.

Naponta két újabb nevet hozok nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr912789878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása