Miért éri meg a támogatóknak a Milliós Blog Projekt? #milliosblog
2017. augusztus 29. írta: MajorZsuzsanna

Miért éri meg a támogatóknak a Milliós Blog Projekt? #milliosblog

Havi tízezer forintért állandó reklámhelyet kapnak a blogon 10 hónapon át a Milliós Blog Projekt résztvevői, sőt még heti egy cikk is készül, kifejezetten nekik köszönhetően. Olvasottságunk hamarosan eléri a százezres számot. Minden nap azért dolgozok, hogy minél többen érkezzenek hozzánk. pieces-of-the-puzzle-592798_960_720.jpg

Azonnal lecsaptak néhányan a támogatók közül a szabad helyekre, amint értesültek a projektről, nem csoda, mert ilyen üzleti valóságshow, még sosem indult.

A projekt egyedi, önmagában is hírértékű, folyamatosan beszámolok, hírt adok róla. A 10 vállalkozó reklámhelyet kap, állandóan látható felületen, és egy külön felületen is, itt a blogon. E mellett egy cikk hetente kifejezetten az ő támogatásukkal jön létre, ezt láthatóan feltüntetem.

Havi tízezer forint az értékes ötletek felkutatását szolgálja, konkrétan azt segíti, hogy cikk készüljön. Minden szakmai tudásommal. Plusz minden anyag megjelenik a facebook oldalunkon is, tervezett cél, hogy ezek elérését hirdetéssel is növelem.

Mindez 10 ezer forint havonta nekik, ami nagyon kedvező az ellenértékben kapott szolgáltatás értékéhez képest. Ha külön kellene számolni a banner, a főbanner, a kölün oldalon való megjelenést, a cikkek közbeni megjelenést, híradást, akkor 2500 forint hetente nekik az, hogy reklámhelyet kapnak, ekkora erővel, ekkora felületen. 

A blog olvasottsága folyamatosan nő. Facebook eléréseinkkel messzemenően beérjük az akár több tízezres facebook oldalakat. Közösségünk aktív, figyelmes, és érzi, hogy egy értékes dolog részese azzal, ha rendszeresen olvas, oszt tovább cikket tőlünk. 

 Major Zsuzsanna kreatív újságíró

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312787516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása