Ilyen ez a gasztrometál! Hozzuk az első részt! #értékesötletek
2017. augusztus 29. írta: MajorZsuzsanna

Ilyen ez a gasztrometál! Hozzuk az első részt! #értékesötletek

Indexen voltunk a gasztrometálról szóló hírünkkel. Érdekelt titeket. Akkor még csak beszéltünk róla, most hozzuk az első részt! Nézzétek!
nevtelen_13.png

Őrület van! Kátai Tamás egy zseni, zenében mindenképpen. Én kivételesen tudom, elfogultsággal, hogy versben, dalszövegben is. Több elektronikus, metál irány vonalú zenét, alkotott, hol egyedül, hol másokkal. A Thy Catafalquue avantgarde metal vonalon mozgó világa zenei orgazmus.

Az van, hogy Tamás külföldön él, de Makóról származik. A Shiva makói metálbanda. A tagok és ő régóta ismerik egymást, így nem volt kérdés, hogy összeáll valami különleges videós anyag.  A gasztrometál első része például. Grillworkshop néven futnak az anyagok. Izgalmas, egyedi, imádom. Nézzétek osszátok, éljétek! 

 

A második részt is összerakták a srácok ezután, gyorsan az Evils Tearssel. :) 

 

Az előző cikkünk, amiben erről írtunk, és itt tudod olvasni, Indexes lett.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr812788886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása