A harmadik támogató! #milliósblog
2017. augusztus 27. írta: MajorZsuzsanna

A harmadik támogató! #milliósblog

Naponta két újabb név jelenik meg a blogon augusztus végéig. Így derül ki, hogy kik is a Milliós Blog Projekt résztvevői.img_0896.jpg

A harmadik szponzor a Váll-Ker Kft! Rendszeres támogatója a jó céloknak, sportolókat, tehetségeket, rendezvényeket valósítanak meg. Tóth István interjúban mesélt arról, hogyan alakult meg a Kft., ő maga mi mindent élt meg ennek kapcsán, és milyen inspiráló üzenete van másoknak.

A rendszerváltás után alapított társaival kandallógyártással foglalkozó céget Tóth István, a Váll-Ker Kft. igazgatója. Akkor még ők sem tudták, hogy 2017-re Európa egyik vezető kandallógyártó cége lesznek. Robottechnológiával dolgoznak, és a bedolgozó cégekkel, vállalkozásokkal együtt több mint 600 család megélhetését segítik. Tóth István elmesélte Értékes Ötletek interjúsorozatunkban hogyan járta végig a saját útját. Megpróbáltatások, sikerek igaz története ez.  Itt olvasható.  

Elérhetőség:

http://www.vall-ker.hu

Köszönet, hogy csatlakoztak a Milliós Blog Projekthez! Naponta egy újabb nevet hozunk nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712783308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása