Ha egy üzleti valóságshow beindul...
2017. augusztus 18. írta: MajorZsuzsanna

Ha egy üzleti valóságshow beindul...

Magam sem gondoltam volna, hogy egyetlen nap alatt ennyire felgyorsulnak az események.20815101_2102062003141422_962774388_n.jpg

Hozom az első összefoglalót a Milliós Blog Projekt üzleti valóságshowjáról! Augusztus 14-én éjfelkor startolt el maga a projekt, három nap telt el, és csaknem teljesült a kitűzött cél. Tudjátok, mint a mesékben!

Lássuk, mi történt:

Kikerült  az első blogposzt, nyilvánossá vált a projekt. Mi ez? Egymilliót gyűjtök össze veletek! 10 olyan vállalkozót, magánszemélyt, kézművest, alkotót, művészt keresek, aki vállalja, hogy 10 hónapon át havi 10.000 forintért beszáll a Milliós Blog Projektbe.

17-én egy videóban, amit direkt a saját személyes oldalamon osztottam elmondtam, hogy miről szól, és arra kértelek titeket, segítsétek a célt. 

Egy fél nap alatt rengetegen írtatok, osztottátok, sokakkal telefonon beszéltem. Elképesztő, hogy mi mozdult meg. Ennek nagyon örülök, azért is, mert az elmúlt közel 5 hónap inkább arról szólt, hogyan tartsam fenn, bővítsem, miket találjak ki a blogra, hogyan lehet hosszú távon működőképes, kikkel együttműködve dolgozhatok rajta stb...most úgy azt éreztem: igen megérte a sok álmatlan éjszaka, a rengeteg lemondás, tanulás, gyakorlás. Megérte a sok vajas kenyér, a meló a gép előtt bulik és fesztiválok helyett.

Megérte, mert látjátok ti is a célt: értékes híreket, ötleteket megmutatni. 

Hét név már megvan, most azt kell kidolgoznom, miközben felhívom a figyelmet a Milliós Blog Projektre, hogy a 3 fennmaradó hely is megteljen és finisbe érjünk. 

Ezután elkészülnek az első anyagok, amiben nyilvánossá vállnak a nevek. Azt is ki kell dolgoznom, hogy mi lesz a következő nagy projekt. :) Már sejtem, köze lesz a holdhoz, és egy izgalmas utazáshoz is. 

Ha azonnal szeretnétek értesülni arról, min dolgozom, kövessétek az instagram oldalamat, és nézzétek az insta sztorikat, amiben mindent megmutatok. 

Ezen kívül a majormedia.hu facebook oldalát is érdemes figyelni. 18-án 18.30-kor jövök egy élő bejelentkezéssel, amiben, ha van kedved beszélgethetünk is. 

Természetesen kövessétek tovább a blogot, a projektet, és várom a javaslatokat, jelentkezőket a fennmaradó 3 helyre! 

 Major Zsuzsanna, kreatív újságíró, értékes ötletgazda

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112759510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása