A negyedik támogató! #milliósblog
2017. augusztus 28. írta: MajorZsuzsanna

A negyedik támogató! #milliósblog

Újabb nevek érkeznek a Milliós Blog Projekt résztvevőiként. Jó cél, közös siker, közös ügy. Ők ezt látták meg. Beszálltak. 

A negyedik résztvevő a Csillagösvény Élménypark! Már maga a park ötlete is fantasztikus, hát még az a sok minden, ami a kezdetek óta vele épült tovább. 

Exkluzív interjúban írtam meg, hogy Gergely Gábor  a Csillagösvény Élménypark tulajdonosa, felépített egy sikeres családi vállalkozást, volt szállodavezető a Grand Hotel Gloriusban, jelenleg pedig a Hagymatikum Gyógyfürdő igazgatója. Rendezvényszervezés és turisztika a szakterülete, vállalkozói szemléletét hozta magával az új feladatkörébe is. Kreatív ötletei és eddigi tapasztalataival építené tovább a kormányzati támogatással bővülő Makovecz- gyógyfürdőt. A teljes cikket itt lehet olvasni!

Csillagösvény Élménypark

http://csillagosveny.com/

Szoborkert utca 1., 6767 Ópusztaszer

GPS: 46°29’4.97” 20°5’6.71”
Információ, csoportok bejelentkezése: +36 70 367 4345,
Cégvezető: +36 30 981 9914
E-mail: info [kukac] csillagosveny.com

Köszönet, hogy csatlakoztak a Milliós Blog Projekthez! Naponta két újabb nevet hozok nyilvánosságra a támogatók közül. Kövesd a híreinket és a projekt alakulását!

További hírek a projektről itt.

Major Zsuzsanna, kreatív újságíró

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412785936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása