A legjobb ajándék féfiaknak: Legyenek Teslapilóták! #értékesötletek
2021. július 31. írta: MajorZsuzsanna

A legjobb ajándék féfiaknak: Legyenek Teslapilóták! #értékesötletek

 

 

Teslát vezetni, olyan mintha egy űrhajóban ülnél. Valódi élményorgia. Aki ezt kapja karácsonyra, az biztosan egy örök életre szóló élményt kap. Harsányi Gergellyel a TeslaPilóta alapítójával, főpilótával beszélgettünk. 


normal_5fb3f71b9c19f.png

Milyen karácsonyi ajándékot adjak a páromnak, férjemnek, pasimnak?  Ilyenkor rengeteg nő töri ezen a fejét. Nehéz minden éven olyasmit venni, amit korábban még nem adtunk. Az élményajándék olyan, ami felejthetetlen maradhat, és biztosan nem tucatholmi. Miért adjunk Tesla élményvezetést a párunknak?

 Az autós élmények a férfiaknál garantáltan felszabadítják a boldogsághormonokat. Mondjuk, azért sok női pilótánk is akadt, akiknél láthatóan hasonló reakciókat váltott ki. Ráadásul ezen belül is az újgenerációs Tesla P100D különleges élményt nyújt még a korábbi Teslákhoz képest is!  
normal_5cdcfdacf3175.jpg

Hogyan írták le eddig, akik beültek az első élményt a Teslában? Milyen érzés volt, mit láttál az arcokon? 

Az első, amit legtöbbet hallok a pilótáktól és az őket kísérőktől, amikor beülnek: “Ez egy űrhajó!” Sokan, mivel meglepetés ajándékként kapják, miután magukhoz térnek az első sokk után, jönnek a "Tényleg vezethetem is Úristen!“ mondatok.  Percekig gusztálják körbe-körbe a Lopakodó Fenevadat. Miután elindultunk, és már egy kicsit ráhangolódtak a Teslára, akkor kezdődik az igazi élményorgia! A videóinkban látható, hogy a pilótáink arcán először a döbbenet, aztán a széles vigyor jelenik meg. Úsznak a boldogságban. 
normal_5fb3f76b4c93f.jpg

 Hogyan lehet bejelentkezni vezetésre, mennyibe kerül, és hol pattanhatunk be a volán mögé? 

A https://teslapilota.hu oldalon ki kell választani a megfelelő csomagot, esetleg a helyszínt és az időpontot is, és el kell küldeni a megrendelést. Ekkor válasz e-mailben megérkezik a Beszállókártya, ami az ajándékkártya is. Ha az oldalon nem foglalt helyszínt és időpontot, akkor telefonon vagy e-mailben egyeztetünk. A megadott helyszínektől és programoktól el lehet térni, nyitottak vagyunk mindenre. A rugalmasságunk ez egyik nagy előnyünk, ahogy ez az ajánlásainkból (FB oldalunkon) is kiderül.

 Elkísérhetem a páromat, ha ahhoz van kedvem? Milyen gyakran vezetik nők a Tesládat?  

Hogyne, persze! A pilótán kívül még hárman is velünk tarthatnak, hátul ennyi hely van. Képzeld, legelső alkalommal 2 fiatal leányzó jelent meg, pasik sehol… Az egyik barátnő ezzel ajándékozta meg a másikat. Ilyen is van. Amúgy sokszor maguk a feleségek, vagy barátnők is beülnek a pilótaülésbe, látva a férjük, barátjuk arcát az élmény közben, hogy ők is átéljék, milyen uralni 770 lóerőt, vagy éppen milyen érzés átengedni az AutoPilotnak a vezetést. „Nagyon para!“ ahogy mondani szokták.
normal_5fb3f8d236e53.jpg

 Ajánlanád nőknek a Teslát? Lehet mondjuk a sikeres, modern, erős nők autója? 

Az elektromos autók már 100 éve is a nők kedvencei voltak. Igen, nem tévedés! A híres autógyáros Henry Ford felesége elektromos autóval járt már akkor. Nem véletlen. A villanyautót nem kellett bekurblizni. Akkoriban még nem volt önindító az autókba szerelve, nem kellett bajlódni a sebességváltóval, nem volt vele macera. Igaz, hogy nem volt nagy a hatótáv és a sebesség, de a célnak megfelelt.  Ami azóta sem változott, hogy nincs vele macera, még melegíteni sem kell a motort az mindig azonnal indulásra kész.
normal_5ce21cb715109.jpgAmi viszont hatalmasat változott a Tesla megjelenésével, nem egyszerűen az átlagos autógyártóknak kellett felkötni a gatyát, hanem leginkább a sportautógyártóknak! Szerintem derült égből villámcsapásként érte őket, hogy egy gyártó, szinte a semmiből előrukkol egy családi szedánnal, kényelmes belső térrel, hatalmas csomagtartóval, és ezzel együtt megalázóan faképnél hagy egy V12 Ferrarit vagy egy Lamborginit.  

 normal_5cea4ac8de1f4.jpg

Egyelőre kevés nőt látok a Teslákban, pedig a brutális erejéhez képest valójában kezes bárány. Én abszolút ajánlanám nőknek is. Valószínűleg az árán kívül a méretei miatt idegenkednek még a Teslától, hiszen a nők a kisebb autókat szeretik. Persze arra most már ott van a Model 3-as, de azt látom, hogy a nők körében is a SUV-ok divatosak. Erre lesz talán a Model Y a megfelelő válasz, ez a Tesla kis SUV modellje. Amúgy a Luxusfeleségekből ismert Polgár Tünde csinált már erről is videót, ahol a maga sajátos stílusában mutatja be a Teslát női szemmel.

Minden vezetésről készítesz videót, vagy ez külön kérhető a csomagokhoz?

Ezt külön kell megrendeléskor „kipipálni“, annak, aki kéri. A videofelvételből vágunk egy pergős anyagot, amit feltöltünk a YouTube-ra. Aki nem szeretné, hogy nyilvános legyen, annak privát lesz.

normal_5ce58ac09cba4.jpg

Jótékonykodtál-e már a Tesláddal? Karácsony környékén sokak fejében megfordul, hogy azzal teszik szebbé mások ünnepét, hogy azt adják, amit tudnak. Volt-e már olyan, hogy olyasvalakit, vagy valakiket vittél el autózni, akiknek ez elérhetetlen álom lett volna? 

Igen, volt már ilyen többször is. Ez nekem is hatalmas élmény, főleg gyerekeknél. Ilyenkor szóhoz sem jutnak, a kocsiban csak a széles vigyort látom az arcukon, de anyu másnap rám ír, hogy otthon egész este, meg még napokig dől belőlük a sztori, kézzel lábbal mesélik az élményt.  
normal_5e4bdee2650ed.jpg

Mit kér az karácsonyra, akinek Teslája van? Te mit kérsz karácsonyra? 

Élményeket! A repülős élményekkel nem tudok betelni. A Tesla is már csak akkor lehetne még tökéletesebb, ha repülni is tudna. Amúgy mindenkinek javaslom, hogy könnyítse meg a saját dolgát is és ajándékozzon élményt a szeretteinek. Ezzel biztos, hogy örömet okoz!  

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216643980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása