Zsani és Laci megnyitották az Otthon Centrumot Makón! #értékesötletek
2018. április 25. írta: MajorZsuzsanna

Zsani és Laci megnyitották az Otthon Centrumot Makón! #értékesötletek

Torma- Jani Zsanett és férje, Torma László a magánéletben és üzletiben is kiváló párost alkotnak. Eltökéltségük, szakmaiságuk és bátorságuk új lehetőségeket teremtettek, megnyitották az Otthon Centrumot Makón. Milyen terveik vannak, és mi mindennel foglalkoznak még? Kiderül az interjúból!

img_0431.JPG

szponzorált tartalom

Honnan jött az ötlet, hogy közösen nyissatok egy olyan irodát Makón, amilyen még nem volt eddig? 

Torma László: Zsani immáron 9 éve  foglalkozik hitelekkel, és az ezzel kapcsolatos ügyintézéssel. Nem ismeretlen számunkra a közös munka, hiszen már dolgoztunk együtt, eddig a szegedi Tesco Pénzügyi Partner Irodában. Én 4 évig voltam itt, és időközben más irányba váltottam. Zsani mindig is imádta ezt a munkát, nagyon szeret emberekkel foglalkozni, segíteni nekik az életük különböző területein. Ez közös vonás bennünk.

Torma-Jani Zsanett: Igen, ezt én is így érzem. Én tartom Makón a Hot Iron és a Spin Racing edzéseket, amit nagyon szeretek. Tulajdonképpen a sport egy nagy szerelem az életemben, természetesen a férjem után.

img_0440.JPG

Tavaly a Hot Iron Instruktori képzésen ismerkedtem meg egy nagyon kedves kolleginámmal, és neki köszönhetően jött ez az egész ötlet, és lehetőség. Ezért, miután otthon beszéltünk róla, úgy döntöttünk nem hagyjuk ki, belevágunk, és közösen, együtt építünk fel egy saját vonalat erre, itt Makón. 

Torma László: Az tehát már korábban is kiderült, hogy jól tudunk együtt dolgozni. Az iroda április 11-én nyitott meg, a hivatalos megnyitót 20-án tartottuk, erről készültek képek, meghívtuk a partnereket, és a kapcsolódó hitelintézetek képviselőit, hogy bemutatkozhassunk egymásnak. Ezzel az interjúval most a minél szélesebb nyilvánossághoz is szeretnénk elérni. Fontosnak tartjuk, hogy tudják az emberek, ki várja majd őket, ki van a telefonvonal végén, ki az, akivel kapcsolatba kerülnek. Ketten vezetjük az irodát, mivel én dolgozom mellette, Zsani van bent minden nap. Ő intézi a hiteleket is. Én pedig az ingatlanokkal foglalkozom, délután és hétvégén is. Nem marad sok szabadidőnk, de ez nem probléma, mert kárpótolja az, hogy azt csinálhatunk, amit szeretünk! 

Galéria a megnyitóról, az interjú a galéria alatt folytatódik! 

Mióta vagytok házasok, mekkora a család?  

Torma-Jani Zsanett:  13 éve vagyunk együtt, és 5. éve vagyunk házasok. Van egy gyönyörű kislányunk, Evelin aki augusztusban lesz 10 éves. Igazából mindketten olyanok vagyunk, hogy szeretünk élni, szeretjük a kihívásokat, és amit eltervezünk, azt véghez is visszük. Az Otthon Centrum az egy nagy kihívás számunkra, és büszkeséggel tölt el minket, hogy franchise partnerei lehetünk.

30743358_1721386187907134_4631661941216393746_n.jpg

Mit érdemes tudnunk az Otthon Centrumról? 

Torma László:  Az Otthon Centrum Magyarország legtöbb irodájával és legszélesebb ingatlankínálatával rendelkező hálózata az ingatlanpiacon, jelenleg 177 iroda működik. Mindenhol minimum 4 munkatárs van. Előnye az azonnaliság, és a nagy adatbázis. Amint beviszünk a rendszerbe egy eladó ingatlant, azonnal megjelenik az összes irodában, és még 40 internetes felületen.Tehát több százan kezdik el értékesíteni az adott ingatlant, és lehet hogy éppen egy pesti, egy győri, vagy éppen egy pécsi kolléga fog vevőt hozni rá.

A folyamat minden lépését ismertetjük, javaslatainkkal segítjük ügyfeleinket az ingatlan felkészítésében, és hirdetési árának kialakításában, eladó és vevő ügyfeleink között a számukra legelőnyösebb megegyezésen dolgozunk. Kizárólagos megbízásaink leggyorsabb értékesítése érdekében együttműködünk hazai és nemzetközi ingatlanközvetítőkkel.

img_0358.JPG

Torma-Jani Zsanett: Támogatást adunk  az adásvételi szerződés előkészítésében, szükség szerint az ügyintézésben. Igény esetén hitelközvetítési szolgáltatásunk díjmentesen igénybe vehető, illetve további pénzügyi- és biztosítási termékekről is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Ezen kívül az irodát is úgy alakítottuk ki, hogy minden kedves ügyfelünk minél otthonosabban érezze magát. Mert nekünk tényleg számít, hogy mit gondolnak rólunk az ügyfelek, szeretnénk nekik mindenből a legjobbat adni és szeretnénk, ha visszatérnének hozzánk, és ajánlanának minket. Próbálunk is ezért a bizalomért mindent megtenni! 

Hogyan alakítottátok ki az irodát, kikkel találkozhatunk benne, milyen a közösségetek? 

Torma László: Jelen pillanatban négyen dolgozunk az irodába, rajtunk kívül még két elszánt és nagyon ügyes kollégával Pásztor Zoltánnal és Lipták Tiborral. Én úgy érzem, elég erős csapat vagyunk, már az első naptól kezdve tele vagyunk munkával, aminek nagyon örülünk.  A későbbiekben 1 vagy 2 kollégával szeretnénk majd még bővíteni a csapatot. Zsani pedig teljes körű hitelközvetítéssel várja az ügyfeleket, ami azért nagyon jó, mert 20 bank kínálata van egy helyen, teljesen díjmentesen a lehető legjobb ajánlatot keresi meg az ügyfeleink részére.

img_0345.JPG

Ha valaki ingatlant keres otthont keres, üzletet, hosszú távú befektetésként gondol erre. Mi az ami a legfontosabb ebben, a bizalom, az elégedettség?

Torma-Jani Zsanett:  Mindkettő nagyon fontos számunkra, a bizalom és az elégedettség is. Ha elégedett az ügyfél a munkákkal, akkor biztos, hogy tovább ajánl másoknak is minket, és ő maga is szívesen tér vissza hozzánk, legyen szó befektetésről, új ingatlanvételről, vagy eladásról, hitelről, biztosításról.
img_0421.JPG

Milyen álmotok, tervetek van? 

Torma László:  Nagy álmunk, hogy nagyon hosszú ideig működjön az Otthon Centrum itt Makón, és sok ügyfélnek tudjunk segíteni. Szeretnénk megmutatni az embereknek, hogy igenis jó, ha szakemberhez fordulnak, és elfogadják a segítségünket. Lehet csalódtak már más ingatlanosban, de tapasztalják meg, hogy tényleg miben is másabb maga az Otthon Centrum, mert mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a lehető legjobb áron keljenek el az ingatlanok a lehető leggyorsabb időn belül.

Mi az, amit másoknak javasolnátok, miért érdemes belevágni valami újba? 

Torma-Jani Zsanett: Ha valakinek vannak álmai, vágyai, akkor nem szabad csak álmodozni rajta. Tenni kell érte, hogy megvalósuljon. Mert mindent el lehet érni, csak akarni kell. Igazán akarni! 

 Major Zsuzsanna, hírmenedzser

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9013869684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása