Vaslappal préselik a forró sütőre az igazi vasalt szendvicset. Vidéken, az Anna Falatozó egyik specialitása. Mutatjuk, hogyan készítik.
Sonka, hagyma, sajt és tojás is kerül bele, speciálisan erre készült vaslappal készíti Éva mama az Anna Falatozó egyik legkedveltebb finomságát. Viszik reggelire, de ebédre is kiadós falat. Az igazi, vidéki konyhának nincs párja!
Nézd meg a videót, hogyan készül el. Kóstold meg a makói piacon, az Anna Falatozóban! Néz meg a videót:
Major Zsuzsanna, hírmenedzser
Ez a cikk, az értékes Ötletek Blog Milliós Blog Projektjének részeként, az alábbi szponzorok támogatásával készülhetett el. Bővebben a támogatókról és a projektről a képre kattintva olvashatsz! Köszönet, hogy segítettek értékes hírt adni erről az értékes ötletről, így minél többen hallhatnak róla.