Kézműves vagy? Így készülj a karácsonyra! #értékesötletek
2017. november 21. írta: MajorZsuzsanna

Kézműves vagy? Így készülj a karácsonyra! #értékesötletek

Mutasd meg magad kreatívan! Szerezz vásárlókat!box-2953722_960_720.jpg

 

Hozok 3 kreatív tippet arra, hogyan mutasd meg magad a karácsonyi akciók között egyedien!

Először is, azt tudnod, kell, hogy értékes vagy. A két kezeddel készített termékeid nem csak azért különlegesek, mert szépek, hanem mert a te szaktudásod van bennük. Minden darab egyedi, ahogyan minden egyes ecsetvonás is az egy festményen. 

Mi szól melletted még? Hogy nem a multihoz viszi a pénzt egy tucatkacatra a vásárló, hanem téged támogat azzal, hogy vesz tőled valamit! Ezeket emeld ki mindenképpen. 

1. tipp: Mutasd meg a termékeidet! Készíts fotót akár egy telefonnal, és töltsd fel a facebook oldaldra. Csinálhatsz boltot is neki, ahol azonnal  rendelhetnek, de azt is odaírhatod a kép mellé, honnan tudnak rendelni. Videót is csinálhatsz, akár arról, amikor készíted a terméket. 

relaxing-1979674_960_720.jpg

2. tipp: Mutasd meg mire lehet használni az adott dolgot! Ha dobozban postázod mutasd meg mire használhatja a dobozt utána, ha mondjuk játékokat árulsz, adj tippeket mellé! MUTASD MEG, HOGYAN HASZNÁLJA KARÁCSONYKOR! 

christmas-2956253_960_720.jpg

3. tipp: Jelenj meg egy cikkben itt a blogon, amiben elmondod, te hogyan készülsz a karácsonyra! Személyes, imádnivaló, és osztható tartalom!

Jelentkezz minél előbb! Írj üzenetet az info@majormedia.hu címre, és megírom a részleteket! 

Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1613343537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása