Lángos mellé grillcsirkét!
2017. november 17. írta: MajorZsuzsanna

Lángos mellé grillcsirkét!

Nincs igazi, jóízű vidéki falatozás magas kalóriák, jó társaság, és zsíros ujjak nélkül. Imádtátok a Zabáldában készült lángosozós filmeket. Most készítettünk egy újat. Megnyílt a Zabálda Grill! nevtelen_27.png

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Van, aki sósan, fokhagymásan, más tejfölösen falta a finom, gőzölgő lángost a Zabálda Büfében, amikor a lángosozóról készítettünk hangulatos kisfilmet. Pedig semmi extra nem volt benne, lehet éppen ezért is jött be nektek annyira. Mert igazi volt. Ipaddel, iMovieval készült interjúk, éhes emberek: 

FRISS HÍR, hogy nem régen megnyílt a Zabálda Grill is! Isteni grillcsirkékkel, gyrossal, hambival. Kóstolj bele a Zabálda Grill finomságaiba! Én kipróbáltam. Olcsó, finom, és tök laza hely! Ha nem akarsz azon parázni, hogy puccos helyen kell enned, de azért igényes környezetben szeretsz falatozni, ez a te helyed! A kaja meg eladja magát. Kóstold meg! Ezt a filmet már GoProval követtem el. 

A Zabálda a Milliós Blog Projekt egyik résztvevője. Nem tudod mi ez? Olvass róla itt! 

Major Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8513294083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása