OKtóberi összefoglaló #értékesötletek
2017. november 07. írta: MajorZsuzsanna

OKtóberi összefoglaló #értékesötletek

Havi blogösszefoglalóm októberi része következik. halloween-1746354_960_720.jpg

Sokat dolgoztam a www.ertekesotletek.hu oldallal, és a kapcsolt szolgáltatásokkal is. A célom az, hogy ne csak interjúban tudjatok megjelenni, hanem videóban, facebookon, blogon, vagy bármilyen más hírben is, amit én készítek el nektek. 

118.151 lapletöltésnél járunk. Szeptemberi összefoglalóban azt írtam, hogy tervezek iPades vidiket, ezeket csináltam is. A SkyCreddel voltam a Marketing Expon, ahonnan hoztam pár hasznos videót nektek. 

Klausz Melinda, közösségi média specialista tanácsai

 

Janata Kriszta tanácsa azoknak, akik most startolnak!

Miért fontos hírértékűen megjelenned? Fülöp Zoltán válaszol!

Gál Kristóf: Csekkírókkal véleményeztess! 

 

Facebookon több mint 1300-an vagyunk. Csatlakozz a közösségünkhöz! Rengeteg tervem van. Hozom őket, hogy a részese tudj lenni te is! 

Ja, majdnem elfelejtettem, jelentkeztem az Erste Higgy magadban pályázatra, még nem kaptam visszajelzést, ha úgy ítélik meg mi is pályázhatunk, akkor nagy lehetőség kerül hozzánk. Szorítsatok. 

Itt nagyon sok értékes ötletet találtam, gondolkodom rajta, hogyan mutassam meg nektek. 


Major Zsuzsanna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr113199665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása